Bedrijfsuitjes

Bij Bosque kun je terecht voor leuke, enerverende en leerzame bedrijfsuitjes. Wil je een teamuitje met actie of moet de nadruk juist op ontspanning liggen? Bij Bosque is er veel mogelijk, ook een combinatie van beide. 

De natuur in

Bosque ligt aan het natuurgebied de Imbosch. Je stapt vanuit onze locatie zo het bos in om een mooie wandeling te maken. Na 2 kilometer lopen ben je al op de heide. Liever wat actievers? “Moutainbikeroute Veluwezoom” ligt direct aan onze locatie. Een mountainbikeroute met veel variatie, volop uitdagende klimmetjes. 

De route heeft een prettige afwisseling van bos, stuifzand en uitgestrekte heidevelden. Als je geluk hebt kom je zelfs wild tegen! Ook voor gewoon fietsen is er volop gelegenheid. Je kunt door de verschillende afsteekroutes ook kleinere stukken fietsen en fijn van de omgeving genieten. 

Bootcampen met roofvogels

Even lekker actief aan de slag met de collega’s? Een sportieve bootcamp behoort ook tot de mogelijkheden. Wie doet de meeste push-ups? En wie is er een kei in touwtje springen? Leer jouw team ook eens van een andere kant kennen! Of bekijk de prachtigste vogels eens van dichtbij. In samenwerking met De Valk Roofvogels kunnen we een hele toffe roofvogelshow voor jou en jouw collega’s verzorgen. 

Ga de natuur in met een kickbike, fiets of elektrische scooter. Een heerlijke manier om de prachtige omgeving van Bosque te ontdekken! 

 

Na afloop van jouw uitje is het tijd voor ontspanning

Na de activiteit als team, is het fijn om van lekker eten en drinken te worden voorzien. Daarbij kun je denken aan ontbijt, lunch, borrel en diner. Lekker vroeg starten en gezamenlijk ontbijten om na een teamoverleg lekker het bos in te gaan? Dat kan! 

En daarna zorgen wij ervoor dat er een smaakvolle en gezonde lunch voor jullie klaar staat. En na afloop van de mountainbike clinic zorgen we voor een heerlijke barbecue. Lekker genieten van elkaars gezelschap en heerlijke barbecuegerechten. 

Diverse soorten workshops

Kom je alleen voor de ontspanning en wil je vermaakt worden, dan kan dat ook. Volg bijvoorbeeld ’s middags een Big Green Egg workshop in onze boomgaard en ga daarna lekker samen bijpraten onder het genot van lekker eten, met de speciale Green Egg smaak.

Wil je ontspannen en ook iets leren over eten en etiquette, kom dan lekker wandelen om vervolgens een workshop te krijgen over eten, bijpassende wijnen en etiquette. Geniet ondertussen van een luxe 7 gangen diner en de gezellige gesprekken met je collega’s. We kunnen je verzekeren, jullie team gaat weer helemaal opgeladen naar huis. 

 
 
Vier je bruiloft

Bedrijfsuitjes voor alle soorten teams

Dit is een greep uit onze mogelijkheden. Alles is geschikt voor allerlei soorten groepen. Wellicht zijn jullie een groep die niet letterlijk samenwerkt maar samen een bestuur vormt of ben je een team vanuit een stichting, dat maakt natuurlijk niets uit, we staan klaar voor allerlei groepen en aantallen. 

Meer weten?

Vraag ons naar de mogelijkheden, wij helpen je graag!