Vacature Partymanager

Bosque is een ontmoetingsplek, vergader-, trouw- en feestlocatie in Eerbeek. Bij Bosque wordt iedere bijeenkomst speciaal! De Q in Bosque staat voor Quality. Deze Q is ook een ballon die staat voor Vieren & Ontmoeten. Bosque vertegenwoordigt kwaliteit en beleving.     

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een:

Partymanager met de Q factor van Bosque
40 uur per week

Als partymanager bij Bosque is geen dag hetzelfde, de ene dag zorg je ervoor dat een bruiloft tot in de puntjes verloopt, terwijl je de andere dag ondersteunt in een sales gesprek voor een zakelijke vergadering of team-uitje. Het is een super afwisselende baan met veel vrijheid. Je werkt in het midden van het land in een prachtige groene omgeving aan de rand van de Veluwe.    

Als partymanager ben je eindverantwoordelijk voor de uitvoering van de evenementen bij Bosque. Dit kan een zakelijke vergadering zijn, maar ook een bruiloft, jubileumfeest of bedrijfsuitje. Je bent het aanspreekpunt voor de opdrachtgever tijdens het evenement en weet de door de sales gemaakte afspraken perfect uit te voeren op de werkvloer. Je stuurt het team van medewerkers aan, bent oplossingsgericht en gastvrij. Samengevat, jij bent degene die het evenement op de dag zelf begeleidt en ervoor zorgt dat de verwachtingen van de opdrachtgever overtroffen worden, zodat iedereen met een tevreden gevoel terugkijkt.

Wat zoeken wij? 

  • minimaal 2 jaar werkervaring in een operationele en aansturende functie in de hospitality branche
  • rijbewijs B
  • een groot verantwoordelijkheidsgevoel en het vermogen om leiding te geven
  • de capaciteit om snel te schakelen en volgens vaste procedures kan werken
  • gevoel voor kwaliteit en gastvrijheid

Wat bieden wij? 

  • Een gezellig en energiek team
  • Vrijheid en verantwoordelijkheid
  • De ruimte voor eigen initiatief en inbreng
  • Een marktconform salaris, passend bij functie en ervaring
  • Feest- en zondagen vrij! 


Ook bieden wij je relevante studiemogelijkheden, we vinden het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen. We werken met het DISC persoonlijkheidsprofiel, dit doen we om iedereen in te kunnen zetten op waar hij of zij goed in is. Dit geeft inzicht in gedrag en communicatie en laat zien waar je talent ligt en waar je je teamgenoten voor nodig hebt. Zo kun je elkaar goed aanvullen in de samenwerking. De mensen die bij ons (komen) werken krijgen een DISC assessment aangeboden. 

In de prettige bedrijfscultuur van Bosque komen mensen met een proactieve, enthousiaste houding en een groot verantwoordelijkheidsgevoel het beste tot hun recht. Meer informatie over ons bedrijf is te vinden op www.beleefbosque.nl. Bosque is onderdeel van Catering Groep Nederland

Klinkt dit je als muziek in de oren, aarzel dan niet en stuur een mail naar info@beleefbosque.nl t.a.v. Annemarie Kraaijeveld.

Hopelijk zien we je snel!

Voor alle W&S bureaus: we begrijpen dat jullie graag mee willen helpen zoeken naar de ideale kandidaat voor deze vacature, maar we gaan eerst zelf ons best doen deze functie in te vullen. Als het niet lukt, bellen wij jullie!