Leer je collega’s beter kennen tijdens een gezellige borrel of versterk jouw team door creatieve teambuilding activiteiten. Voor bedrijfsfeesten in Arnhem en omgeving ben je bij Bosque aan het juiste adres.

Bedrijfsfeest Arnhem

Bosque heeft alles om een bedrijfsfeest in Arnhem een succes te maken. Wij beschikken over een prachtig buitenterrein en karakteristieke zalen. Bosque ligt in Eerbeek en wordt omringd door een schitterend natuurgebied op de Veluwe. Je kunt bij ons terecht met een groot gezelschap, maar ook voor kleinere groepen hebben wij de juiste ruimtes. Geniet van onze catering, de bijbehorende dranken en fijne muziek. Bij Bosque kan een bedrijfsuitje in Arnhem volledig naar wens georganiseerd worden.

Bedrijfsuitje Arnhem

Bij ons kun je ook terecht voor enerverende en leerzame bedrijfsuitjes in Arnhem en omgeving. Samen met jouw team kan je vanuit onze locatie zo het natuurgebied de Imbosch instappen voor mooie wandelingen of voor een sportieve bootcamp. Bekijk de prachtigste vogels van dichtbij tijdens een toffe roofvogelshow of daag elkaar uit met teambuilding activiteiten. Ontdek de fijne omgeving en kom na afloop samen voor een lunch, borrel of diner! Zoals eerder genoemd zijn er meerdere ruimtes in Bosque. We hebben de Hoeve, de Binnenzaal, de Serre, de Boomgaard en een Terras. Daarnaast zijn er twee kleinere vergaderruimtes die ook gebruikt kunnen worden als ruimte om je even terug te trekken ook wanneer je opzoek bent naar een feestlocatie in Apeldoorn en omgeving kan je bij ons terecht.

Vier & Ontmoet

Bij Bosque kunnen jij en je collega’s samenkomen voor jullie bedrijfsuitje in Arnhem en omgeving. Heeft jouw bedrijf binnenkort iets te vieren? Of wil je het seizoen op een leuke manier afsluiten? Bij Bosque kan het! Van spetterend bedrijfsfeest tot sfeervol diner. Ons motto is Vier & Ontmoet. Organiseer inspirerende bedrijfsuitjes in de omgeving van Arnhem, ontmoet elkaar en vier successen na afloop. Wij staan klaar voor allerlei soorten groepen.

Origineel teamuitje in Arnhem

Kom samen op onze ruime buitenruimtes voor originele teamuitjes in Arnhem. Wij hebben genoeg ruimte voor de meest creatieve teambuilding activiteiten en bieden daarnaast ook diverse workshops aan! Tussendoor kun je genieten van heerlijke hapjes en dranken en na afloop kun je in onze binnenruimtes of op onze ruime terrassen genieten van elkaars gezelschap tijdens een luxe diner of een gezellige barbecue! Voor jouw bedrijfsuitje in Arnhem zorgen we ervoor dat de locatie en catering van begin tot eind goed verzorgd wordt met een sfeervol interieur, heerlijke verse drankjes, versnaperingen, een smakelijke lunch en een sfeervol diner.

Serre Bosque bruiloft Arnhem

Neem contact op met Bosque