Bosque is de ideale locatie wanneer je op zoek bent naar een vergaderlocatie in midden Nederland. Inspirerend samenkomen en vergaderen met collega’s of zakelijke partners. Bij ons op locatie tref je twee ruime terrassen, een boomgaard en diverse zalen voor verschillende gelegenheden. Wij zijn gelegen in Eerbeek, midden in de natuur. Dat maakt Bosque een prachtige vergader- en congreslocatie in midden Nederland.

Vergaderlocatie midden Nederland

Het gras is groener in Eerbeek. Op onze vergaderlocatie in midden Nederland ben je omringd door prachtige natuur. Wandel door de Imbosch, een mooi natuurgebied achter Bosque en geniet van al het groen. Op onze twee terrassen kun je samen met je team lunchen of borrelen na een inspirerende vergadering. Samenkomen om te vergaderen is nog nooit zo aangenaam geweest. Wij kunnen tot 450 personen plaatsen in onze ruimtes. Heb jij een kleiner team? Ook voor kleinere gezelschappen hebben we de perfecte vergaderlocatie in midden Nederland waar je tot 12 personen kan vergaderen of een feest kan organiseren. Gebruik onze zalen als feestlocatie in Gelderland.

Vergaderocatie Veluwe

Congreslocatie midden Nederland

Bij Bosque kan je ook terecht wanneer je opzoek bent naar een congreslocatie in midden Nederland. Gebruik onze Binnenzaal voor de cateringmomenten zoals de lunch en borrel. De Hoeve richten wij voor jouw bijeenkomst in als congresruimte waar je tot 250 personen kwijt kan. Wij ontzorgen jou van alles wat bij het opzetten van een congreslocatie komt kijken. Inspireer bezoekers en leg de focus op de inhoud van jouw congress. Wij verzorgen de benodigde audiovisuele middelen zoals:

  • Beamer
  • Projectiescherm
  • Geluidssysteem
  • Microfoon

Je gasten tussendoor verrassen met heerlijke hapjes? Ook dit kunnen wij regelen. Informeer naar de mogelijkheden.

Vier & Ontmoet

Ons motto is Vier & Ontmoet. Menselijk contact blijft belangrijk, ook op zakelijk gebied. Wij zorgen ervoor dat bijeenkomsten speciaal blijven. Kwaliteit en beleving staat bij ons hoog in het vaandel. Vergader en ontmoet elkaar in midden Nederland in onze compleet verzorgde vergaderlocaties en vier successen na afloop. Wij helpen je graag jouw vergadering of congres tot in de puntjes te verzorgen.

Met jouw team vergaderen in midden Nederland

Met jouw team het seizoen op een leuke manier afsluiten of staat er een bedrijfsfeest op de planning of zijn jullie opzoek naar een feestlocatie in Apeldoorn en omgeving? Ook hierin is van alles mogelijk bij Bosque! Kom samen in onze binnenruimtes, geniet van de omliggende natuur en het uitzicht op onze boomgaard. Vind jouw vergaderlocatie in midden Nederland bij Bosque. Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden.

Neem contact op met Bosque