Zoek je een prachtige feestlocatie op de Veluwe voor een verjaardag, jubileum, bedrijfsfeest of een trouwerij? Dan ben je bij Bosque aan het juiste adres. Bij ons op locatie kunnen jullie heerlijk buiten tussen onze fruitbomen vertoeven. Aangrenzend aan een prachtig natuurgebied kan je bij ons de meest fantastische feesten organiseren.

Feestlocatie op de Veluwe

Of je nu opzoek bent naar een outdoor of indoor feestlocatie op de Veluwe. Voor elk feest beschikken wij over een geschikte ruimte. Organiseer bijvoorbeeld leuke activiteiten die jou en jouw gezelschap nader tot elkaar brengen. Of geniet van elkaars gezelschap in de Hoeve met een heerlijk diner. Heb je specifieke wensen? Laat het ons weten! We denken graag mee over de inrichting, catering en het verloop van jouw feest.

Inspirerende vergaderlocatie Veluwe

Feest locatie nabij de Veluwe

Bosque ligt in het groene Eerbeek en beschikt over voldoende feestruimtes wanneer je opzoek bent naar een feest locatie in Eerbeek. Bosque is vanaf de A1 binnen 20 minuten makkelijk te bereiken. 

Vervolgens kunnen jullie bij ons genieten van de natuur door buiten te zitten in onze Serre, Boomgaard of een van onze Terrassen. Bosque is geschikt voor feesten tot wel 450 personen. 

Willen jullie genieten van onze karakteristieke zalen? Dan is de Hoeve of onze Binnenzaal een geschikte ruimte. Ook voor kleinere feesten kunnen jullie bij ons terecht. 

Vier & Ontmoet

Menselijk contact blijft voor ons belangrijk. Daarom bieden we voor elke situatie de geschikte ruimte om tot elkaar te komen en volledig te genieten in een ontspannen sfeer. Ons motto is Vier & Ontmoet. Wij zorgen er voor dat jouw feest op de Veluwe tot in de puntjes verzorgd wordt.

Zaal huren voor een feest op de Veluwe

We kunnen gezellige feesten organiseren voor jouw gezelschap. Bruiloften, verjaardagen of personeelsfeesten. Wij zetten graag onze creativiteit in. Kom samen en geniet van een heerlijk diner of een smakelijke lunch. We kunnen verschillende soorten gerechten serveren geheel afgestemd op jullie wensen. Zijn jullie echte fijnproevers of gaan jullie voor een heerlijke BBQ? Er is heel veel mogelijk. We zorgen ervoor dat jouw feest op de Veluwe van begin tot eind goed verzorgd wordt wanneer je besluit een feest zaal te huren op de Veluwe. 

Serre Bosque bruiloft Arnhem

Neem contact op met Bosque