Zoek je een prachtige feestlocatie in de Veluwe voor een verjaardag, jubileum, bedrijfsfeest of een trouwerij? Dan ben je bij Bosque aan het juiste adres. Bij ons op locatie kunnen jullie heerlijk buiten tussen onze fruitbomen vertoeven. Aangrenzend aan een prachtig natuurgebied kan je bij ons de meest creatieve feesten organiseren.

Feestlocatie in de Veluwe

Of je nu opzoek bent naar een outdoor of indoor feestlocatie in de Veluwe. Voor elk feest beschikken wij over een geschikte ruimte. Organiseer bijvoorbeeld leuke activiteiten die jou en jouw gezelschap nader tot elkaar brengen. Of geniet van elkaars gezelschap in binnen in de Hoeve onder het genot van een heerlijk diner. Heb je specifieke wensen? Laat het ons weten! We denken graag mee over de inrichting, catering en het verloop van het feest.

Bruiloft nabij Zutphen
Inspirerende vergaderlocatie Veluwe

Feest locatie nabij de Veluwe

Bosque ligt in het groene Eerbeek en beschikt over voldoende feestruimtes wanneer je opzoek bent naar een feest locatie in Eerbeek. Bosque is vanaf de A1 binnen 20 minuten makkelijk te bereiken. 

Vervolgens kunnen jullie bij ons genieten van de natuur door buiten te zitten op onze Serre, de Boomgaard of het Terras Voorzijde. In deze ruimtes kunnen jullie tot wel 450 personen plaatsen. 

Willen jullie genieten van onze karakteristieke zalen? Dan is de Hoeve of onze Binnenzaal een geschikte ruimte. Ook voor kleinere feesten kunnen jullie bij ons terecht. In onze twee kleine vergaderzalen kan je tot wel 12 personen, per zaal, plaatsen. 

Vier & Ontmoet

Menselijk contact blijft voor ons belangrijk. Daarom bieden we voor elke situatie de geschikte ruimte om tot elkaar te komen en volledig te genieten in een ontspannen sfeer. Ons motto is daarom Vier & Ontmoet. Wij zorgen er voor dat jouw feestlocatie in de Veluwe tot in de puntjes verzorgd wordt.

Zaal huren voor een feest in de Veluwe

We kunnen gezellige feesten organiseren voor jouw gezelschap. Bruiloften, verjaardagen of personeelsfeesten. Wij zetten graag onze creativiteit in. Kom samen en geniet van een heerlijk diner of lunch. We kunnen verschillende soorten gerechten serveren geheel afgestemd op jullie wensen. Zijn jullie echte fijnproevers of gaan jullie voor een heerlijke BBQ. Er is heel veel mogelijk. We zorgen ervoor dat jouw feest in de Veluwe van begin tot eind goed verzorgd wordt wanneer je besluit een feest zaal te huren in de Veluwe. 

Diner
Serre Bosque bruiloft Arnhem

Neem contact op met Bosque