Romantisch trouwen bij bos en boomgaard

Trouwlocatie Bosque heeft alles in huis om jullie trouwdag heel speciaal te maken! Er is veel ruimte en licht in al onze zalen en daarnaast hebben we een mooi en ruim buitenterrein. Bosque ligt aan de bosrand op de Veluwe aan een schitterend natuurgebied waar je zo inloopt. Een groenere en romantischere omgeving kun je je niet wensen voor jouw bruiloft! 

Guests Throwing Confetti Over Bride And Groom At Wedding

Alles op 1 locatie

Het fijne van Bosque is dat jullie volledige trouwdag hier kan plaatsvinden. Je kunt gebruik maken van de Hoeve voor de plechtigheid of bij mooi weer geef je elkaar het ja-woord in de boomgaard. In de mooie Binnenzaal kun je samen met jouw gasten te genieten van bijvoorbeeld een lunch en diner. De Hoeve is dan ’s avonds weer van jullie, maar dan voor het trouwfeest of de receptie. 

Het team van Bosque zal jullie van alle gemakken voorzien. Dat is wat je wilt op je trouwfeest; vieren, ontmoeten, genieten en weten dat alles goed is geregeld en ook jouw gasten nog lang zullen nagenieten van deze heerlijke dag!

Trouwen in de natuur

Het natuurgebied achter Bosque heet de Imbosch daar vind je bos, heide maar ook sprengen, dat zijn beekjes ontstaan uit een bron. Perfect geschikt voor een wandeling en voor het maken van jullie trouwfoto’s. Dat worden perfecte plaatjes!

De locatie stamt uit 1920 en hier en daar zie je die prachtige, oude details terugkomen. De zalen zijn ingericht naar de tijd van nu. met invloeden vanuit de Scandinavische stijl , hier en daar een beetje Bohemian, maar met een luxe twist. Van alle comfort voorzien en in een prachtige stijl die rust, ruimte maar dus ook een hippe en feestelijke uitstraling heeft. 

2
1

Bosque Vier & Ontmoet

Je zult zelf vast al veel ideeën hebben over jullie trouwdag. Wij helpen je graag om dit te realiseren en er een onvergetelijke dag van te maken! We hebben al veel bruiloften georganiseerd en kunnen je helpen met tips en ideeën. Houd de ceremonie bijvoorbeeld tussen de fruitbomen in onze boomgaard en toost vervolgens op jullie huwelijk met een heerlijk glas prosecco. Diner vervolgens in onze mooie hoeve of ga voor een ontspannen barbecue op het terras. Uiteraard sluit je de avond af met een spetterend feest! De mogelijkheden zijn eindeloos.