Romantisch trouwen bij bos en boomgaard

Trouwlocatie Bosque heeft alles in huis om jullie trouwdag heel speciaal te maken!

Er is veel ruimte en licht in al onze zalen en daarnaast hebben we een mooi en ruim buitenterrein. Bosque ligt aan de bosrand op de Veluwe aan een schitterend natuurgebied waar je zo inloopt. Een groenere en romantischer omgeving kun je je niet wensen voor jouw bruiloft! 

Alles op 1 locatie

Het fijne van Bosque is dat jullie volledige trouwdag hier kan plaatsvinden. Je kunt gebruik maken van de Hoeve voor de plechtigheid of bij mooi weer geef je elkaar het ja-woord in de boomgaard. In de mooie Binnenzaal kun je samen met jouw gasten genieten van bijvoorbeeld een lunch en diner. De Hoeve is dan ’s avonds weer van jullie, maar dan voor het trouwfeest of de receptie. 

Het team van Bosque zal jullie van alle gemakken voorzien. Dat is wat je wilt op je trouwfeest; vieren, ontmoeten, genieten en weten dat alles goed is geregeld en ook jouw gasten nog lang zullen nagenieten van deze heerlijke dag!

Informatie

Bekijk hier onze trouwmap en vul onze vragenlijst hier in! Fijn als jullie graag een offerte wensen te ontvangen, zo vergeten jullie niets door te geven.

Maak een afspraak voor een bezichtiging en kom kijken op de Open Top Trouwlocatie Route op zondag 30 juni 2024! Meld je hier aan! Uiteraard kunnen jullie ook op een andere dag langskomen, maak gerust een afspraak. 

Bosque Vier & Ontmoet

Je zult zelf vast al veel ideeën hebben over jullie trouwdag. Wij helpen je graag om dit te realiseren en er een onvergetelijke dag van te maken! We hebben al veel bruiloften georganiseerd en kunnen je helpen met tips en ideeën. Houd de ceremonie bijvoorbeeld tussen de fruitbomen in onze boomgaard en toost vervolgens op jullie huwelijk met een heerlijk glas prosecco. Diner vervolgens in onze mooie hoeve of ga voor een ontspannen barbecue op het terras. Uiteraard sluit je de avond af met een spetterend feest! De mogelijkheden zijn eindeloos. Of je nu trouwfeest bij Arnhem wil vieren of een bruiloft in de regio Apeldoorn, bij Bosque ben je aan het juiste adres. 

Speciale Wedding Deal

Vier je complete trouwdag bij ons en krijg hiervoor een speciale wedding deal met een aantrekkelijke korting. 

Voor slechts € 6.995,- bieden wij een compleet arrangement aan voor 30 daggasten en 100 avondgasten.  

Klik voor meer informatie op onderstaande button!

Zoals eerder aangegeven kan jullie volledige trouwdag in Bosque plaatsvinden, wij zijn een officiële trouwlocatie. Van ceremonie tot spetterend feest. Maar mocht je voor je ceremonie of kerkdienst liever een andere omgeving wensen, dan staan er in de omgeving van Bosque prachtige kerkjes.