Voor een feestlocatie in Gelderland ben je bij Bosque aan het juiste adres. Je vindt ons in het groene Eerbeek, centraal gelegen in Gelderland. Je kunt de mooiste feesten, tot wel 450 personen, geven in onze locatie. Wij verzorgen alles van A tot Z, van het inrichten van de zalen tot de catering. 

Feestlocatie Gelderland

Wij hebben alles in huis om jouw feest in Gelderland tot in de puntjes te verzorgen. De zalen kunnen wij volledig naar wens inrichten. We beschikken over prachtige ruimtes en een mooi groot buitenterrein. In onze boomgaard kan je genieten van de natuur, deze grenst namelijk aan het imposante natuurgebied de Imbosch. 

Ook met kleinere gezelschappen kun je een feest vieren in Bosque. Bijvoorbeeld in onze Binnenzaal, die is daar perfect geschikt voor. Dus of je nou komt met 20 of met 400 personen. Wij hebben voor elk feest een geschikte zaal. 

Vier & Ontmoet

Samen zorgen we ervoor dat jouw feest een succes wordt. Bij Bosque kan je fijn samenkomen. Onze motto is niet zomaar: Vier & Ontmoet. Wij zorgen ervoor dat de sfeer er goed in zit en jullie volledig kunnen genieten van jullie feest in Gelderland.

Zaal huren Gelderland

Een zaal huren in Gelderland is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Je kunt bij ons zalen huren inclusief de bijbehorende catering. Wil je samen met je gezelschap volledig ontspannen in een feest zaal in de Veluwe?  Volg dan bijvoorbeeld een Green Egg workshop en geniet na afloop van een heerlijk diner. 

Wil je een tof dansfeest organiseren? Wij hebben alles in huis om de feestzaal heel speciaal te maken. Denk bijvoorbeeld aan bijbehorende dranken en hapjes. 

Je bent bij ons ook van harte welkom wanneer je een feestzaal zoekt in de buurt van Arnhem of een feestzaal in de buurt van Zutphen.  

Feestzaal Gelderland

Een feestzaal in Gelderland huren? Wij hebben genoeg ruimte in onze zalen. We denken graag mee om de meest creatieve activiteiten voor jullie te organiseren. Zoals bijvoorbeeld een middag bootcampen of ga voor een ontspannen uitje en leer alles over voedsel, waarbij je ondertussen geniet van een heerlijk 7 gangen diner. 

Hoe dan ook word je volledig ontzorgd en zorgen wij ervoor dat je terugkijkt op een onvergetelijk feest!

Neem contact op met Bosque