Zalen

Bosque is een inspirerende en sfeervolle locatie voor vergaderingen, congressen, feesten, diners en bruiloften. Of je nu komt met 20 of 400 personen, Bosque heeft de ruimte, het eten & drinken en de faciliteiten die passen bij jouw evenement.

Hoeve

Zaal Hoeve lijkt met haar karakteristieke balken op een hoeve. Met ramen aan bijna alle kanten heeft de Hoeve geen gebrek aan daglicht, dit maakt het een hele prettige zaal voor iedere soort bijeenkomst. De Hoeve heeft een oppervlakte van 170 m2.

Opstellingen

1. Hoeve


Faciliteiten

In de Hoeve zijn de volgende faciliteiten aanwezig

Hoeve-2-1

Binnenzaal

De Binnenzaal is een sfeervolle ruimte en ligt middenin Bosque. Een prachtige ruimte voor een vergadering, presentatie, diner of borrel. De Binnenzaal heeft een oppervlakte van 160 m2.

Opstellingen

2. Binnenzaal


Faciliteiten

In de Binnenzaal zijn de volgende faciliteiten aanwezig

Binnenzaal

Serre

De Serre is een binnen-buitenruimte van 100 m2. De Serre is uitermate geschikt als ontvangstruimte of voor een borrel of receptie. Met veel licht en uitzicht op de Boomgaard, waan je je buiten in de natuur.

Opstellingen

3. Serre
11

Boomgaard

De Bosque Boomgaard grenst aan de Imbos. De perfecte plek voor een buitenbruiloft, een bedrijfsfeest of een feest in festivalsfeer. De Boomgaard kunnen we overkappen met een stretchtent, zodat je hier ook lekker droog kan verblijven als het buiten regent. De boomgaard is 700 m2.

Opstellingen

4. boomgaard
Trouwlocatie Apeldoorn

Terras voorzijde

Het terras aan de voorzijde van Bosque is uitermate geschikt voor ontvangsten, borrels en pauzes voor bijeenkomsten die in de Binnenzaal plaatsvinden. Wil je jouw bijeenkomst afsluiten met een BBQ of met een borrel? Dan is het comfortabele terras aan de voorzijde jouw plek! De oppervlakte van het terras aan de voorzijde is 150 m2.

Opstellingen

5. terras voorzijde
Terras voorzijde

Vergaderzaal 1 & 2

Bosque heeft ook twee kleinere vergaderzalen. Hierin passen in boardroomopstelling 12 personen per zaal. De vergaderzalen zijn ook te gebruiken als kleedruimte of ‘terugtrekruimte’ voor bruidsparen.

Opstellingen

6. vergaderzaal 1&2


Faciliteiten

In de vergaderruimtes zijn de volgende faciliteiten aanwezig

vergaderzaal Bosque