Zalen

Bosque is een inspirerende en sfeervolle locatie voor vergaderingen, congressen, feesten, diners en bruiloften. Of je nu komt met 20 of 400 personen, Bosque heeft de ruimte, het eten & drinken en de faciliteiten die passen bij jouw evenement.

Hoeve

Zaal Hoeve lijkt met haar karakteristieke balken op een hoeve. Met ramen aan bijna alle kanten heeft de Hoeve geen gebrek aan daglicht, dit maakt het een hele prettige zaal voor iedere soort bijeenkomst. De Hoeve heeft een oppervlakte van 170 m2.

Opstellingen


Faciliteiten

In de Hoeve zijn de volgende faciliteiten aanwezig

Zalen - Hoeve

Heide

De Heide is een sfeervolle ruimte en ligt middenin Bosque. Een prachtige ruimte voor een vergadering, presentatie, diner of borrel. De Heide heeft een oppervlakte van 160 m2.

Opstellingen


Faciliteiten

In de Heide zijn de volgende faciliteiten aanwezig

Zalen- Binnenzaal

Serre

De Serre is een binnen-buitenruimte van 100 m2. De Serre is uitermate geschikt als ontvangstruimte of voor een borrel of receptie. Met veel licht en uitzicht op de Boomgaard, waan je je buiten in de natuur.

Opstellingen

Zalen Serre

Boomgaard

De Bosque Boomgaard grenst aan de Imbos. De perfecte plek voor een buitenbruiloft, een bedrijfsfeest of een feest in festivalsfeer. De Boomgaard kunnen we overkappen met een stretchtent, zodat je hier ook lekker droog kan verblijven als het buiten regent. De boomgaard is 700 m2.

Opstellingen

Zalen Boomgaard

Terras voorzijde

Het terras aan de voorzijde van Bosque is uitermate geschikt voor ontvangsten, borrels en pauzes voor bijeenkomsten die in de Binnenzaal plaatsvinden. Wil je jouw bijeenkomst afsluiten met een BBQ of met een borrel? Dan is het comfortabele terras aan de voorzijde jouw plek! De oppervlakte van het terras aan de voorzijde is 150 m2.

Opstellingen

Zalen Terras voorzijde

Vergaderzalen Sisu, Lagom en Hygge

Bosque heeft naast de Hoeve en Heide (die zeer zeker ook geschikt zijn voor zakelijke doeleinden) ook nog 3 aparte vergaderzalen.

Deze vergaderzalen hebben hun eigen ingang, direct aan de parkeerplaats gekoppeld en hun eigen pantry en sanitair en kunnen eventueel ook in combinatie met de Hoeve en/of de Heide verhuurd worden. Aansluitend kan je dan als groep gezamenlijk in de Boomgaard of in de Serre lunchen bijvoorbeeld, dit maakt het zeer uniek, zakelijk, maar met een informele uitstraling. Deze vergaderzalen kunnen dus individueel geboekt worden, maar ook heel mooi als breakout-rooms gebruikt worden of voor verschillende sessies gedurende de dag. Iedere vergaderruimte is voorzien van ruim voldoende daglicht, moderne eigentijdse inrichting, groot tv scherm en airco. De vergaderzalen hebben alle 3 een eigen naam gekregen, iedere naam heeft zijn eigen betekenis en dit zie je terug in het interieur van de zaal. De zalen zijn gebaseerd op Scandinavische termen en de Scandinavische stijl en smaak voor interieur.

Sisu

Deze vergaderzaal is standaard in theateropstelling opgesteld voor 30 personen. Een perfecte ruimte voor grotere groepen en presentaties. Deze zaal heeft een oppervlakte van 39 m2. Sisu heeft een stoere uitstraling, passend bij de betekenis van de naam. Sisu is namelijk een Fins begrip dat zoiets betekent als ‘doorzettingsvermogen, volharding, een ijzeren wil om een bepaalde, vaak langdurige taak te voltooien.’

Opstellingen


Faciliteiten

In de vergaderruimtes zijn de volgende faciliteiten aanwezig

BosqueVergaderzalen2024LR-004
BosqueVergaderzalen2024LR-001

Lagom

Naast dat deze zaal standaard ingezet wordt in boardroom opstelling voor 14 personen, kan deze zaal ook ingedeeld worden in 2 delen doordat er een nisje aanwezig is. Het eerste deel kan dan ingezet worden voor een presentatie en vervolgens tot max. 14 personen in boardroom. Maar een theateropstelling voor 25 personen is ook zeker mogelijk. Daarnaast wordt deze ruimte ook geregeld ingezet als break-out room. Deze zaal heeft een oppervlakte van 28 m2. In deze zaal is het interieur niet te veel en niet te weinig, door de roze details is het precies goed, passend bij het Zweedse begrip Lagom!

Opstellingen


Faciliteiten

In de vergaderruimtes zijn de volgende faciliteiten aanwezig

BosqueVergaderzalen2024LR-006
BosqueVergaderzalen2024LR-005

Hygge

Deze zaal wordt standaard ingezet in boardroom opstelling voor 10 personen. Maar een theateropstelling voor 20 personen is ook zeker mogelijk. Daarnaast wordt deze ruimte ook geregeld ingezet als break-out room. Deze zaal heeft een oppervlakte van 24 m2. Deze vergaderzaal is ook te gebruiken als kleedruimte of ‘terugtrekruimte’ voor bruidsparen. Hygge is een knusse en warme zaal, waar je prettig kunt vergaderen, maar ook als bruidspaar even je eigen plekje kunt creëren. Hygge is het Deense begrip voor gezelligheid en knusheid. Het wordt in Denemarken beschouwd als één van de belangrijkste uitdrukkingen van de nationale aard.

Opstellingen


Faciliteiten

In de vergaderruimtes zijn de volgende faciliteiten aanwezig

BosqueVergaderzalen2024LR-009
BosqueVergaderzalen2024LR-008