Op zoek naar een mooie vergaderlocatie op de Veluwe? Vergaderlocatie Bosque ligt midden in het groen op de Veluwe in het mooie Eerbeek. Bij Bosque staan gastvrijheid en vergadergemak met stip op 1. Ontdek het zelf en plan jouw vergadering in Bosque!

Vergaderlocatie Veluwe

Op de Veluwe, aan de rand van de Imbosch, ligt de vergaderlocatie Bosque. Een heerlijke groene omgeving om jouw vergadering te organiseren. Onze achtertuin grenst direct aan het bos. Tussen de vergaderingen een break houden in de natuur is hierdoor erg gemakkelijk te realiseren. Vanuit onze zalen heb je uitzicht op de bomen en het groen. Dit geeft vergaderingen een extra sfeervolle dimensie. Wil je meer informatie over onze vergaderlocatie op de Veluwe of wil je een offerte aanvragen? Klik dan op onderstaande button. Wij helpen je graag verder.

Bosque vergaderlocatie Veluwe
Inspirerende vergaderlocatie Veluwe

Vergaderruimte Veluwe

In onze vergaderruimte op de Veluwe is geen vergadering saai. De vergaderruimtes van Bosque zijn inspirerend en stijlvol ingericht. Dat maakt het vergaderen op de Veluwe erg aangenaam. Bosque is geschikt voor grote en kleine vergaderingen. We hebben verschillende vergaderruimtes en kunnen tot ca. 450 personen kwijt in onze locatie. Ook voor kleinere gezelschappen hebben we geschikte vergaderzalen. Wij helpen je de vergadering tot in de kleinste details te verzorgen, zo houden jullie de focus op de onderwerpen die besproken moeten worden.

Vier & Ontmoet

Vier & Ontmoet dat is ons motto en we zien jullie graag in ons mooie Bosque om jouw vergadering te organiseren. Zodat jullie elkaar in alle rust kunnen ontmoeten. Ook na afloop van de vergadering is er tijd om elkaar te ontmoeten bijvoorbeeld met een gezellige borrel of barbecue.

Ontmoeten op de Veluwe

Naast serieus vergaderen is tijd voor informele ontmoeting ook erg belangrijk. Bij Bosque faciliteren wij hier graag in. Denk bijvoorbeeld aan heerlijke koffie en thee vanaf een koffiebarretje. Of aan een smakelijke en gezonde lunch halverwege de dag. Ontmoet elkaar in onze zaal of bij mooi weer buiten op het terras en geniet ondertussen van de fluitende vogels. Al onze catering wordt verzorgd door Catering Groep Nederland. Naast de koffie, thee en overige dranken en de lunch kunnen we na afloop van de vergadering zorgen voor een borrel met verrassende hapjes of gezellige barbecue. Wil je meer weten over de vergadermogelijkheden van Bosque? Laat het ons weten, wij helpen je graag!    

Ontmoeten Veluwe
Vergaderocatie Veluwe

Neem contact op met Bosque