Ben jij op zoek naar de perfecte trouwlocatie in midden Nederland. Trouw bij Bosque. Bij ons waan je je in de natuur in het prachtige Eerbeek. Zo heb jij de dag van je dromen.

Trouwlocaties midden Nederland

Ben je opzoek naar een locatie om je bruiloft te vieren. Bij Bosque bij je aan het juiste adres wanneer je opzoek bent naar trouwlocaties in Midden Nederland. Bij ons op locatie tref je diverse locaties voor grote en intiemere gezelschappen. Trouw in de buitenlucht in onze boomgaard. Dit is een perfecte trouwlocatie voor een buitenbruiloft in midden Nederland. Wij kunnen deze ruimte ook overkappen met een stretch tent zodat je bedekt bent van de zon, of de regen wanneer het weersbericht toch tegenvalt. Zo kan jij de hele dag genieten. 

 

Trouwen in de Boomgaard

Trouwlocatie midden Nederland

Of het nou gaat om een intieme bruiloft of een grote bruiloft. Bij Bosque hebben we genoeg ruimte. Je kunt bij ons tot wel 100 mensen plaatsen voor een sitting diner. Je bent bij Bosque omringd door een prachtige natuur. Daarnaast richten wij uw zaal zo voor jullie in dat hij volledig past bij jouw bruiloft thema. Onze zalen zijn dus perfect wanneer je opzoek bent naar een trouwlocatie in midden Nederland. 

Vier & Ontmoet

Het motto van Bosque is Vier & Ontmoet. Vier je complete trouwdag bij Bosque en ontmoet alle mensen die jou dierbaar zijn. Laat jij je trouwdag op maat samenstellen of maak je gebruik van onze Speciale Wedding Deal? Wij helpen je hoe dan ook graag om jouw trouwlocatie in midden Nederland om te toveren tot jouw droom bruiloft locatie.

Feestlocatie midden Nederland

Voor iedere bijeenkomst ontzorgt Bosque jou volledig. Wij denken graag met je mee om de catering op jouw bruiloft tot in de puntjes te verzorgen. Wij bieden graag kwaliteit. Wanneer je opzoek bent naar een feestlocatie in midden Nederland zorgen wij voor een verrassende catering. De hapjes en maaltijden worden vers bereid in de keuken met duurzame ingrediënten. 

Zoek je naast een trouwlocatie midden Nederland dus ook nog bijpassende catering? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. 

Bruiloftdiner buiten

Neem contact op met Bosque