Op zoek naar een inspirerende feestlocatie in Arnhem? Onze feestlocatie Bosque bevindt zich in het prachtige Eerbeek. Bij ons tref je de meest fantastische ruimtes voor elk soort feest. Ontvang gezelschappen op een van onze twee ruime terrassen en geniet van een uniek feest inclusief catering  in een van onze karakteristieke zalen. 

Feestlocatie Arnhem

Bij ons waan je je midden in de natuur met een prachtig uitzicht op onze boomgaard en op natuurgebied de Imbosch. Dat maakt dat onze ruimtes perfect zijn als feestlocatie in Arnhem. Wij ontzorgen jou en jouw gezelschap volledig van dat wat bij de organisatie van een feest komt kijken. Denk aan de inrichting van de locatie, de muziek, de hapjes en de dranken. Indien gewenst zorgen wij zelfs voor leuke feestactiviteiten.

Hoeve-2-1
Feestlocatie Arnhem

Zaal huren Arnhem

Of het nu gaat om een groot bedrijfsfeest of een intieme samenkomst met familie. Wij hebben voor elk soort feest de perfecte ruimte. Bij ons op locatie kunnen we feesten organiseren voor gezelschappen tot wel 450 personen. Je kan samenkomen voor een groot feest met vrienden of collega’s, een bruiloft of een vrijgezellenfeest. Er is zoveel mogelijk wanneer je een zaal wilt huren in Arnhem. Ontdek samen de fijne omgeving en kom na afloop samen voor een lunch, diner of gezellige barbecue. 

Vier & Ontmoet

We zien je graag terug in het mooie Bosque. Daar verzorgen we graag jouw feest. Wij zorgen ervoor dat je feest slaagt en je er het meeste uithaalt samen met je gezelschap. Zo kunnen jullie samen terugblikken op een prachtige herinnering. Daarom is Vier & Ontmoet ook ons motto!

Feestzaal huren Arnhem

Je kunt bij ons ook feestzalen huren in de buurt van Arnhem. Wij kunnen leuke en interactieve activiteiten organiseren voor allerlei situaties. We denken graag mee hoe we alles tot in de kleinste details kunnen verzorgen in de feestzaal in Arnhem. Daar hoort onze catering ook bij. Wij zorgen er graag voor dat je gezelschap volledig voorzien is van de lekkerste hapjes en dranken. Zo heb je nergens meer omkijken naar en kun je genieten van jouw feest. 

Feestlocatie Arnhem
Vergadering Arnhem

Neem contact op met Bosque