Voor inspirerende vergaderlocaties in Gelderland kan je terecht bij Bosque. Je vind ons in het prachtige Eerbeek, midden in de natuur en omringd door groen. Met twee ruime terrassen, een boomgaard en diverse zalen is Bosque een prachtige plek om samen met jouw collega’s te vergaderen.

Vergaderlocatie Gelderland

Een vergadering buiten een standaard werkplek zorgt voor nieuwe en frisse inzichten. De centrale ligging van Bosque in de inspirerende natuur maakt dat je bij ons goed zit wanneer je opzoek bent naar een vergaderlocatie in Gelderland. De fijne sfeer in Bosque zorgt ervoor dat vergaderingen inspirerend werken. Bij ons kan je samen komen met je team voor vergaderingen, teamuitjes, brainstormsessies en meer. In Bosque hebben we verschillende vergaderruimtes. Wij kunnen tot ca. 450 personen plaatsen in onze locatie, maar ook voor kleinere gezelschappen hebben we de perfecte ruimte.

Serre
Bruiloft nabij Zutphen

Vergaderlocatie Arnhem

Je waant je midden in de natuur met uitzicht op onze boomgaard en de Imbosch. Dat maakt Bosque als vergaderlocatie in Arnhem en omgeving een aangename plek om elkaar te ontmoeten. Wij ontzorgen jou van alles wat bij het opzetten van een vergadering komt kijken. We zetten de vergaderruimte voor jouw team klaar in de gewenste opstelling, zorgen voor de benodigde audiovisuele middelen en bieden heerlijke lunches met verse koffie en thee aan. Vergaderen in Arnhem is nog nooit zo aangenaam geweest. Wil je op korte termijn een vergaderruimte huren in Arnhem? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Vier & Ontmoet

Bosque maakt iedere bijeenkomst speciaal! Wij staan voor kwaliteit en beleving. Ons motto is niet zomaar Vier & Ontmoet. Wij helpen je graag jouw evenement tot in de puntjes te verzorgen. Vergader en ontmoet elkaar in onze compleet verzorgde vergaderlocatie in Gelderland. Na afloop van de vergadering een borrel met frisse dranken en verrassende hapjes? Wij regelen het voor je!

Teamuitje in Gelderland

Ook voor een teamuitje in Gelderland kun je bij Bosque terecht. Wij hebben voor elke activiteit een geschikte ruimte. Boogschieten, bootcamp of een kookworkshop, het kan allemaal. Bij Bosque kan je de creatiefste teambuilding activiteiten organiseren. Maak je teamuitje speels en interactief in onze buitenruimtes. Ook voor minder fysieke teamuitjes in Gelderland hebben wij geschikte ruimtes. Kom samen in onze binnenruimtes of op onze grote buitenterrassen. Geniet van ons mooie interieur of van het uitzicht op onze boomgaard. Voor jouw bijeenkomst kunnen we zorgen voor iedere soort catering, net wat jij wilt!

Neem contact op met Bosque