Eten & Drinken

Vieren & Ontmoeten gaat natuurlijk samen met heerlijk Eten & Drinken. Bij Bosque houden we van lekker eten en dit maken we met liefde voor iedere soort bijeenkomst klaar. Al onze catering wordt verzorgd door Catering Groep Nederland.

Hapjes Bapao

Voor iedere soort bijeenkomst

Voor jouw bijeenkomst kunnen we zorgen voor iedere soort catering, net wat jij wilt! We denken graag met je mee om het eten en drinken op jouw bijeenkomst tot in de puntjes te verzorgen. Of je nu een zakelijke bijeenkomst organiseert of het gaat om de bijzonderste dag van je leven, jullie trouwdag. Voor beide hebben we een ruim assortiment!

 

Eten & drinken zakelijk

De deelnemers van jouw congres of vergadering verdienen het beste. Gastvrijheid staat bij ons hoog aangeschreven en goed zorgen voor de inwendige mens hoort daar natuurlijk bij. Voor jouw bijeenkomst zorgen we ervoor dat de catering goed verzorgd wordt, van begin tot eind. Heerlijke verse koffie, lekkere (en gezonde) versnaperingen en een smakelijke lunch. Na afloop een borrel met frisse dranken en verrassende hapjes? Regelen we voor je! Zo gaan jouw deelnemers met een goed gevoel naar huis.

Fruitwaters
Diner

Van foodcorner tot uitgeserveerd diner

Bij Bosque is er veel mogelijk qua catering. Ga je voor een festival sfeer, dan richten wij de zalen en de boomgaard in met leuke foodcorners, waar er bij iedere corner wat lekkers te halen is. Of kies voor een sjiek uitgeserveerd diner voor jouw gasten. Onze koks bereiden de mooiste gerechten hiervoor. 

Onze catering is verrassend, lekker en wordt altijd vers bereid in de keuken. We werken met verse en duurzame ingrediënten. Elke dag kopen we vers in en zijn we ons bewust van de herkomst van de producten. 

Meer weten?

Wil je meer informatie over het eten & drinken bij Bosque? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden, wij helpen je graag! 

Desserts