Over ons

Bosque maakt iedere bijeenkomst speciaal! Onze locatie bevindt zich op een prachtige, groene plek midden in de natuur. Bosque staat voor kwaliteit en beleving, maar ook voor vieren en genieten. Wij helpen je graag jouw evenement tot in de puntjes te verzorgen.

Bosque is onderdeel van Catering Groep Nederland. Een party- en eventcateraar die door heel Nederland partijen verzorgd. Catering Groep Nederland zorgt voor een smaakvolle beleving voor al jouw gasten en doet dat met een gezonde dosis Lef & Liefde.

Het pand van Bosque kent een lange geschiedenis als café en opende in 1920 als De Heideroos. De eerste negen jaar was er ook een champignonkwekerij gevestigd in het pand. Daarna werd de zaak overgenomen en veranderd in een café restaurant en een zaal voor verschillende soorten evenementen. In 2020 kwam het pand te koop en is het toegevoegd aan het portfolio van Catering Groep Nederland. 

Ligging

Bosque ligt in Eerbeek, in het midden van het land. Met twee ruime terrassen, een boomgaard en diverse zalen is het een prachtige plek voor bruiloften, congressen, feesten en vergaderingen. Bosque grenst aan de Imbosch, een prachtig natuurgebied in de Veluwe, dat deel uitmaakt van Nationaal Park de Veluwezoom. In de Imbosch zijn diverse wandelroutes en fietsroutes uitgezet.

Bereikbaarheid en parkeergelegenheid

Bosque is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. Er is ruime en gratis parkeergelegenheid op locatie.
Routeplanner

Adresgegevens

Bosque
Harderwijkerweg 28
6961 GE Eerbeek

085-0862851
info@beleefbosque.nl