Midden in Nederland vind je Bosque, een prachtige trouwlocatie op de Veluwe. Hier, tegen de bosrand aan, wordt jullie trouwdag extra speciaal en onvergetelijk!

Trouwlocatie Veluwe

Een mooiere feestlocatie in de Veluwe om te trouwen kun je je niet wensen. Bosque is een van de meest veelzijdige trouwlocaties op de Veluwe, van alle gemakken voorzien. Met verschillende ruime en lichte zalen en een mooie boomgaard biedt Bosque voor ieder bruidspaar een passende plek. Je kunt bij ons vieren met een klein gezelschap of groots uitpakken en je trouwfeest vieren met iedereen die jij wilt uitnodigen. De achtertuin van Bosque grenst aan de Imbosch, een prachtig natuurgebied op de Veluwe. Trouw midden in de natuur, in de uiterst comfortabele omgeving van Bosque, de ideale trouwlocatie in het bos

Bruiloft op de Veluwe
Diner

Alles op 1 locatie

Bij Bosque vier je je hele trouwdag op 1 plek. Gebruik de mooie hoeve voor jouw ceremonie en toost vervolgens met bubbels op jullie huwelijk. Uiteraard met een heerlijk stuk bruidstaart. Voor de trouwreportage hebben we buiten en binnen volop mooie plekken om prachtige trouwfoto’s te schieten. Na de fotoshoot kun je gebruik maken van een van onze zalen voor het diner, dit kan in buffetvorm of in de vorm van een uitgebreid, uitgeserveerd diner. Of kies ervoor om buiten te eten met een gezellige barbecue of foodcorners. Allerlei soorten catering zijn mogelijk, we denken hierin graag met jullie mee. Als kers op de taart vier je het trouwfeest weer in de Hoeve en gaan de voetjes van de vloer op onze dansvloer!

 

Vier & Ontmoet

Ontmoet elkaar en Vier jullie huwelijk! We zien jullie graag in ons mooie Bosque om jullie bruiloft te verzorgen. Geniet van een volledig onbezorgde trouwdag in een prachtige omgeving! Je kunt ervoor kiezen om jouw trouwdag op maat te laten samenstellen of om gebruik te maken van onze Speciale Wedding Deal. Bij Bosque staan er klaar om jullie droombruiloft te realiseren!

Jouw droombruiloft op de Veluwe

Het is jullie speciale dag en jullie wensen staan hierin voorop. Bij Bosque zullen we er alles aan doen om jullie droombruiloft waar te maken. Onze ervaren medewerkers zullen ervoor zorgen dat het jullie aan niets ontbreekt. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd, zodat jullie met veel plezier terug kunnen kijken op een geweldige trouwdag! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Bosque voor jullie huwelijk? Of wil je onze locatie komen bekijken? Laat het ons weten, wij helpen je graag!

Bruidstaart
Bruidstaart


Zalen voor verschillende doeleinden

In onze ruime en lichte zalen kan je ook terecht wanneer je opzoek bent naar een bedrijfsfeest in regio Gelderland, zoals ArnhemApeldoorn of op de Veluwe. Ook wanneer je samen met je collega’s op zoek bent naar een locatie om te vergaderen in Gelderland of Midden Nederland

Neem contact op met Bosque

Hoeve