Het is de droom van veel stellen die de dag van hun leven gaan vieren…trouwen in een boomgaard. Heerlijk buiten in de zon tussen de fruitbomen en dan ook nog grenzend aan het bos. Bij Bosque is het mogelijk en wordt jullie droom echt waar! Trouwen in de boomgaard kan bij ons.  

Trouwen in de boomgaard

Bosque is een unieke trouwlocatie op de Veluwe in Eerbeek. Het bos ligt letterlijk in de achtertuin, je kunt er zo binnenwandelen. Onze mooie boomgaard grenst aan een prachtige locatie, die bestaat uit meerdere ruimtes. Het kan fijn zijn om uit te wijken naar de Binnenplaats of een van onze andere zalen, als je de combinatie van buiten en binnen wilt maken. De zalen zijn comfortabel en hebben een unieke sfeer. Ze combineren het romantische van 1920 met comfort en de stijl van nu. Kiezen jullie voor een buitenfeest in de boomgaard, dan zorgen wij natuurlijk voor je juiste sfeer. Mooie verlichting, een stretchtent en een gezellig houtvuurtje op onze Bosque vuurplaats midden in de boomgaard.

Trouwen Boomgaard
Trouwen in de Boomgaard

Een onvergetelijke trouwdag in de boomgaard

Bij Bosque denken we met jullie mee en gaan we voor een invulling zoals jullie dat wensen. Ga je voor een buffet, een diner dat wordt uitgeserveerd of kies je voor een gezellige barbecue en laat je al je feestgasten eerst lekker mee eten? Dit kan onder het genot van sfeervolle muziek, waardoor het extra feestelijk wordt. Alles is mogelijk wanneer je gaat trouwen in het bos, voor ons is het belangrijk dat jullie het feest van je leven krijgen, waar je nog heel lang met veel plezier op terugkijkt! 

Vier & Ontmoet

Vier & Ontmoet dat is ons motto en we zien jullie graag in ons mooie Bosque om jullie bruiloft te verzorgen. Geniet van een volledig onbezorgde trouwdag in een prachtige omgeving! Je kunt ervoor kiezen om jouw trouwdag op maat te laten samenstellen of om gebruik te maken van onze speciale wedding deal. Bij Bosque staan we klaar om jullie droombruiloft te realiseren!

Droombruiloft in de boomgaard

Vier & Ontmoet dat is Bosque en dat doen we gastvrij, ons team zal er alles aan doen om deze dag voor jullie onvergetelijk te maken en je die dag het gevoel geven dat je helemaal kunt genieten en de organisatie aan ons over kunt laten. Dit doen we al jarenlang en met een heel mooi resultaat; tevreden gasten en met de nodige Quality. Welkom bij Bosque voor jullie trouwfeest in de Boomgaard! Wil je meer informatie of een offerte aanvragen? Klik dan op onderstaande button.

Trouwfeest boomgaard

Neem contact op met Bosque