Bosque is een prachtige trouwlocatie vlakbij Zutphen. De in 2021 gerenoveerde trouwlocatie heeft alles wat jij je kunt wensen in een trouwlocatie. In de prachtige groene omgeving van de Veluwe, ben je midden in de natuur!
Bij Bosque kun je jouw complete trouwdag vieren.

Trouwlocatie Zutphen

Ben je op zoek naar een trouwlocatie in de regio van Zutphen? Bij Bosque in Eerbeek, vlakbij Zutphen, vier je je complete trouwdag. Van de gemeentelijke ceremonie, tot aan een spetterend feest, het kan allemaal bij Bosque. Bosque is een van de uniekste trouwlocaties in de regio Zutphen.  

Ons team denkt graag met jullie mee, zodat jullie trouwdag tot de kleinste details verzorgt wordt. Zo wordt het helemaal jullie dag, hoeven jullie nergens meer naar om te kijken en kunnen jullie volop genieten!

Trouwlocatie Zutphen
Bruiloft nabij Zutphen

Complete trouwdag bij Bosque

Of je nu wilt vieren met een klein, intiem gezelschap of groots wilt uitpakken en iedereen wilt uitnodigen die jij kent, het kan bij Bosque! Je totale bruiloft kan bij ons plaatsvinden. Van ceremonie tot fotorapportage en van diner tot spetterend feest.

We hebben verschillende binnen- en buitenruimtes, die verschillen in grootte. Voor ieder soort gezelschap is er dus wel een passende zaal. Al onze zalen zijn sfeervol ingericht en in de achtertuin hebben we een romantische boomgaard. Vier & Ontmoet met alle mensen die je lief zijn en geniet van de mooiste dag van jullie leven!

Vier & Ontmoet

Het motto van Bosque is Vier & Ontmoet. Vier je complete trouwdag bij Bosque en ontmoet alle mensen die jou dierbaar zijn. Je kunt ervoor kiezen om jouw trouwdag op maat te laten samenstellen of om gebruik te maken van onze Speciale Wedding Deal. Bij Bosque helpen we je graag om jullie droombruiloft te realiseren!

Jouw bruiloft bij Zutphen

Verbind in Bosque, in de regio Zutphen. Geniet van jullie bruiloft en laat je in de watten leggen. Tot in de kleinste details verzorgen wij alles voor je. Het team van Bosque staat voor jullie en jullie gasten klaar van begin tot einde van de dag. Wij doen er alles aan om jullie trouwfeest tot een prachtige dag te maken waar je met heel veel plezier op terug kijkt!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jullie trouwdag in de regio Zutphen? Of wil je onze mooie locatie in Gelderland komen bekijken? Laat het ons weten, we helpen jullie graag!

Verbind
Serre Bosque bruiloft Arnhem

Neem contact op met Bosque