Zakelijk

Bosque is de ideale locatie voor grote en kleine bijeenkomsten. De locatie is geschikt voor gezelschappen tot ca. 450 personen. Vergaderen in een groene, sfeervolle en inspirerende omgeving? Dan ben je bij Bosque op het juiste adres!

Zakelijk lunch Bosque (2)

Bomen in Bosque

Met uitzicht op de bomen in de boomgaard en de Imbosch daarachter gaat het bomen met je collega’s over diverse onderwerpen zeker lukken. Onze mooie ruime vergaderzalen heb je helemaal voor je zelf en deel je niet met andere groepen. Koffie, thee en het lekkers worden geserveerd vanaf een gezellige koffiecorner en de smakelijke lunch brengen we op het gewenste tijdstip in de zaal of serveren we buiten, net wat jullie willen. Zo houden jullie de focus op de onderwerpen die besproken moeten worden.

Ook geschikt voor grotere gezelschappen

Ook voor congressen tot 250 personen is Bosque een ideale locatie. We richten de Hoeve in als congresruimte en de Binnenzaal wordt gebruikt voor de cateringmomenten zoals de ontvangst, lunch en borrel. En leuke energizers om de deelnemers weer wakker te schudden hebben we genoeg in Bosque, denk bijvoorbeeld aan een korte ontspannende boswandeling na de lunch of een boogschietclinic, zo bereik je je doel wel.

Hapjes zoet 2
Group Of Friends With Sparklers Enjoying Outdoor Party

Iets te vieren?

Heeft jouw bedrijf binnenkort een jubileum? Of wil je het seizoen op een leuke manier afsluiten? Ook dat kan bij Bosque! Een spetterend bedrijfsfeest of een sfeervol diner. Er is veel mogelijk. Wij denken graag met je mee om alles tot in de kleinste details te verzorgen. Zo heb jij nergens meer omkijken naar en kun je genieten en meevieren!

Het motto van Bosque is Vier & Ontmoet. Elkaar ontmoeten is van alle tijden en belangrijk omdat menselijk contact nodig blijft, ook zakelijk. Naast face-to-face ontmoetingen kunnen wij ook (deels) virtuele bijeenkomsten faciliteren. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Naar buiten!

Combineer jouw zakelijke bijeenkomst met een leuke buitenactiviteit! Vanuit BOSQUE kun je op de mountainbike stappen en de mountainbike route pakken die vlakbij is. Bij terugkomst hebben onze chefs de Green Egg aangestoken en kunnen jullie, nadat je bent opgefrist, knus aanschuiven voor de lekkerste hapjes van de Green egg. Of kies ervoor om op pad te gaan met de boswachter om zo de natuur van dichtbij te bekijken en er meer over te leren. Of stap op de E-chopper en maak een rondje langs de mooie bezienswaardigheden van Eerbeek en omgeving. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Mountainbike route