Op zoek naar de perfecte buiten trouwlocatie? Bij Bosque trouw je midden in het groen en kun je zelfs je complete bruiloft buiten vieren! Een prachtige groene omgeving voor de dag van jullie dromen.

Buiten Trouwen

Trouw buiten in onze boomgaard, geniet van de natuur en van jullie dag! Je kunt de volledige trouwdag bij Bosque vieren, van ceremonie tot avondfeest. Onze boomgaard grenst direct aan het indrukwekkende natuurgebied de Imbosch, vanuit de tuin wandel je zo het bos in om bijvoorbeeld jullie trouwfoto’s te maken. Ons team zal zorgen dat het jullie aan niets ontbreekt. Van te voren nemen we er de tijd voor om jullie wensen te bespreken, zodat jullie op de dag zelf volop kunnen genieten!

Buiten Trouwen
Trouwen in het groen

Alles op 1 locatie

Bij trouwlocatie Bosque kun je je complete trouwdag vieren. Of je dit nou buiten wilt vieren of een combinatie wilt maken van onze boomgaard en zalen, dat is aan jullie. Geef elkaar het ja-woord in de boomgaard en geniet in de mooie Binnenzaal van een lunch of diner samen met jouw gasten. De prachtige omgeving maakt jullie trouwdag helemaal compleet. Buiten kunnen we de boomgaard aankleden met een stretchtent en sfeervolle verlichting. Ook is er buiten een vuurplaats aanwezig, waar je samen met elkaar kunt genieten van de warmte van het vuur. Een groenere en romantischere omgeving kun je je niet wensen voor je trouwdag!

Vier & Ontmoet

Het motto van Bosque is Vier & Ontmoet. Vier je complete trouwdag bij Bosque en ontmoet alle mensen die jou dierbaar zijn. Je kunt ervoor kiezen om jouw trouwdag op maat te laten samenstellen of om gebruik te maken van onze Speciale Wedding Deal. Bij Bosque helpen we je graag om jullie droombruiloft te realiseren!

Bruiloft Buiten

Zijn jullie echte natuurliefhebbers en willen jullie je bruiloft het liefst buiten vieren? Kom dan een kijkje nemen bij Bosque. Jullie zullen zelf vast al veel ideeën hebben over jullie trouwdag. Wij helpen jullie graag om deze ideeën te realiseren en er een onvergetelijke buitenbruiloft van te maken! Wij hebben al veel bruiloften georganiseerd en kunnen je helpen met tips en trucs. Voorop staat dat jullie kunnen genieten, vieren & ontmoeten! Benieuwd wat wij voor jullie kunnen betekenen voor een trouwloactie in het bos? Neem contact met ons op en wij helpen je graag!

Bruiloft buiten
Bruiloftdiner buiten

Neem contact op met Bosque