Ben je op zoek naar een locatie op de Veluwe voor het bedrijfsuitje van jouw bedrijf? Bij Bosque wordt jouw bedrijfsfeest op de Veluwe een groot succes. Heerlijk buiten in de zon tussen onze fruitbomen en grenzend aan het bos kan je de leukste bedrijfsuitjes organiseren.

Bedrijfsfeest Veluwe

Of je nu een indoor of outdoor bedrijfsfeest op de Veluwe wilt organiseren, bij Bosque ben je aan het juiste adres. Voor leuke en creatieve bedrijfsuitjes hebben wij altijd een geschikte ruimte. Organiseer bijvoorbeeld activiteiten die jouw team nader tot elkaar brengen. Bij Bosque kan je op ontspannen wijze genieten van een leuke dag. Heb je specifieke wensen, laat het ons weten! Een openlucht barbecue op de Veluwe organiseren voor het bedrijfsuitje van jouw organisatie, of borrelen in de zomerse zon, bij ons kan het allemaal!

Bruiloft nabij Zutphen
Inspirerende vergaderlocatie Veluwe

Bedrijfsuitjes op de Veluwe en omgeving

Wij hebben ruimtes voor grote groepen, maar ook kleine teams. Willen jullie genieten van de natuur door buiten te zitten of genieten van onze karakteristieke zalen door binnen te zitten. Of misschien wel allebei! Wij beschikken over verschillende ruimtes die je kan gebruiken als feestlocatie in Gelderland of als feestlocatie in de Veluwe:

  • De Hoeve, een prachtige, karakteristieke zaal, waar je tot 250 personen kan plaatsen.
  • Onze Binnenzaal, de ideale plek voor een borrel of diner, hier kan je tot 160 personen plaatsen.
  • Een heerlijke mix van binnen en buiten vind je in de Serre, waar je 90 personen kan plaatsen.
  • De perfecte ruimte voor een openlucht bedrijfsuitje op de Veluwe vind je in de Boomgaard. Plaats hier tot wel 450 personen.
  • Voor pauzes en ontvangsten is het Terras Voorzijde ideaal. Hier kan je 150 personen plaatsen.
  • Voor kleinere personeelsfeesten of bedrijfsuitjes op de Veluwe zijn onze twee kleinere vergaderzalen ideaal. Hier kan je tot 12 personen kwijt per zaal.

Vier & Ontmoet

Menselijk contact blijft altijd belangrijk. Zonder onderlinge interactie is er geen team. Bij Bosque geven we bedrijven de ruimte om tot elkaar te komen in een ontspannen sfeer. Ons motto is daarom ook Vier & Ontmoet. Wij zorgen ervoor dat bijeenkomsten speciaal blijven. Organiseer inspirerende bedrijfsuitjes op de Veluwe en vier successen na afloop. Wij helpen je graag jouw bedrijfsfeest of personeelsuitje tot in de puntjes te verzorgen.

Personeelsuitje op de Veluwe organiseren

Wij kunnen gezellige personeelsuitjes verzorgen voor jouw organisatie. Kom samen in onze binnenruimtes of ruime terrassen en geniet van een compleet verzorgd diner. Wij kunnen verschillende gerechten serveren, geheel afgestemd op jouw wensen. Voor jouw personeelsuitje op de Veluwe zorgen we ervoor dat de catering van begin tot eind goed verzorgd wordt met heerlijke dranken, verse versnaperingen, een smakelijke lunch en een sfeervol diner.

Serre Bosque bruiloft Arnhem

Neem contact op met Bosque