Voor inspirerende bedrijfsfeesten in Gelderland is Bosque de plek waar je moet zijn! Onze locatie ligt in het prachtige Eerbeek, midden in de natuur, omringd door groen. Met twee ruime terrassen, een boomgaard en diverse zalen is Bosque een prachtige plek om speciale gelegenheden te vieren met jouw collega’s en zakenrelaties.

Bedrijfsfeest Gelderland

Bij Bosque waan je je midden in de natuur met uitzicht op onze boomgaard en het indrukwekkende natuurgebied de Imbosch. Dat maakt de bedrijfsuitjes in Gelderland bij Bosque een aangename ervaring als feestlocatie Gelderland. Wij ontzorgen jou van alles wat bij het opzetten van een bedrijfsuitje komt kijken. Of het nou gaat om een groot bedrijfsfeest of een intiem teamuitje of een vergadering. Wij hebben voor elke situatie de perfecte ruimte om jouw bedrijfsuitje in Gelderland een succes te maken!

Serre
Bruiloft nabij Zutphen

Bedrijfsuitje Gelderland

In onze locatie kunnen wij actieve bedrijfsuitjes in Gelderland en omgeving realiseren voor gezelschappen tot wel 450 personen. Bij ons kun je het seizoen of een zakelijk project op een leuke manier afsluiten. Samen met jouw team kun je het natuurgebied de Imbosch instappen voor sportieve teambuilding activiteiten en mooie wandelingen. Ontdek samen de mooie omgeving en kom na afloop samen voor een lunch, luxe diner of een gezellige barbecue!

Vier & Ontmoet

Wij zien jou graag in ons mooie Bosque om jouw personeelsfeest in Gelderland te verzorgen. Of het nou gaat om een gezellige borrel, een teambuilding activiteit of een intiem diner. Wij zorgen ervoor dat jouw viering slaagt zodat jullie als organisatie hier nog lang op kunnen terugkijken als een mooie herinnering! Vier & Ontmoet is daarom ook ons motto!

Teamuitje in Gelderland

Bij ons kun je ook terecht voor interactieve teamuitjes. Een workshop als teamuitje in Gelderland? Wij regelen het graag! Er is veel mogelijk. Wij denken graag met je mee om alles tot in de kleinste details te verzorgen en bieden daarbij ook diverse workshops aan. Zo heb jij nergens meer omkijken naar en kun je genieten en ontspannen meevieren! Er zijn veel activiteiten mogelijk en daarnaast hebben we een ruim catering assortiment. Samen willen wij jouw teamuitje in Gelderland tot een onvergetelijke dag maken!

Neem contact op met Bosque