Ben je op zoek naar een inspirerende vergaderruimte in Arnhem en omgeving? Bosque in Eerbeek, vlakbij Arnhem, heeft verschillende ruimtes waar je kunt vergaderen. Bosque ligt in een prachtige groene omgeving en biedt vele mogelijkheden voor vergaderingen.

Vergaderruimte Arnhem

In Bosque is geen vergadering saai. De vergaderruimtes van Bosque zijn inspirerend en stijlvol ingericht. Dat maakt het vergaderen in Arnhem en omgeving erg aangenaam. Bosque is geschikt voor grote en kleine vergaderingen. We hebben verschillende vergaderruimtes en kunnen tot ca. 450 personen kwijt in onze locatie. Maar ook voor kleinere gezelschappen hebben we geschikte zalen. Wij helpen je de vergadering tot in de kleinste details te verzorgen, zo houden jullie de focus op de onderwerpen die besproken moeten worden! Op zoek naar een vergaderruimte in Arnhem en omgeving midden in de natuur? Dan ben je bij Bosque aan het juiste adres.

Vergaderruimte Arnhem
Vergaderen in Arnhem en omgeving

Vergaderen Arnhem en omgeving

Vergaderen in Arnhem en omgeving is in Bosque een aangename bezigheid. Met uitzicht op de bomen in onze boomgaard en de Imbosch daarachter, waan je je midden in de natuur. Bomen met je vergadergenoten gaat hier zeker lukken. De ruime vergaderzalen heb je helemaal voor jezelf en deel je niet met andere groepen. Wij zorgen voor alles: de vergaderruimte zetten we klaar in de gewenste opstelling en we zorgen voor de benodigde audiovisuele middelen. Ook voor de inwendige mens wordt goed gezorgd. We hebben verschillende soorten vergaderarrangementen met verse koffie en thee en heerlijke lunches. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Vier & Ontmoet

Vier & Ontmoet dat is ons motto en we zien jullie graag in ons mooie Bosque om jouw vergadering te organiseren. Zodat jullie elkaar in alle rust kunnen ontmoeten. Ook na afloop van de vergadering is er tijd om elkaar te ontmoeten bijvoorbeeld met een gezellige borrel of barbecue.

Teamuitje Arnhem

Ook voor een teamuitje in Arnhem en omgeving is Bosque de ideale uitvalbasis. Combineer je vergadering met een leuke buitenactiviteit. Vanuit Bosque kun je op de mountainbike stappen en de mountainbikeroute nemen die start vanaf de parkeerplaats bij Bosque. Of kies voor een ritje op een elektrische step om zo de prachtige omgeving van Bosque te ontdekken.

Wil je meer weten over de vergadermogelijkheden en teamuitjes van Bosque? Of wil je onze vergaderlocatie bezichtigen om te zien of het geschikt is voor jouw vergadering? Laat het ons weten, wij helpen je graag!    

Team-uitje Arnhem
Vergadering Arnhem

Neem contact op met Bosque