Wil je een zaal huren voor een gaaf feest in de buurt van Apeldoorn? Voor een feestlocatie in Apeldoorn ben je bij Bosque aan het juiste adres. Gelegen in het prachtige Eerbeek, vlakbij Apeldoorn kan je terecht voor de mooiste feesten en bijeenkomsten tot wel 200 personen.

Feestlocatie Apeldoorn

Wij hebben alles om jouw feest een succes te maken. We kunnen jouw feestlocatie in Apeldoorn volledig naar wens inrichten. We beschikken over prachtige zalen en een groot buitenterrein. Onze ruimtes zijn als feestlocatie in Apeldoorn ideaal voor intieme gezelschappen, maar ook voor grotere gezelschappen hebben wij de ideale ruimtes. Geniet van een totaal verzorgd feest inclusief catering, bijbehorende dranken en fijne muziek.

Vier & Ontmoet

Wij zorgen ervoor dat jij samen met je gezelschap fijn samen kan komen voor elke gelegenheid. Ook voor feesten. Wij zorgen ervoor dat de sfeer er goed in zit en jullie kunnen genieten van elkaar en het feest. Ons motto is daarom ook Vier & Ontmoet. Wij staan klaar voor allerlei soorten groepen, jong, oud, 20 personen of 400 personen. Samen zorgen we voor een prachtig feest!

Feestzaal Apeldoorn

Een feestzaal Apeldoorn kun je bij Bosque huren inclusief bijbehorende catering. Wij hebben alles in huis om jullie feest heel speciaal te maken. Er is veel ruimte en licht in al onze zalen en daarnaast beschikken we ook over een ruim buitenterrein. Ga je voor een buitenfeest of wil je een feestzaal huren in Apeldoorn? Er is heel veel mogelijk. Indien gewenst verzorgen wij ook graag de inrichting van jullie feest. Je bent bij ons ook van harte welkom wanneer je een feest locatie in de omgeving van Arnhem of een feest locatie in de omgeving van Zutphen zoekt. 

Zaal huren voor verjaardagsfeest Apeldoorn

Wil je een zaal huren voor een verjaardagsfeest in de buurt van Apeldoorn? Wij hebben genoeg ruimte en kunnen daarnaast de meest creatieve activiteiten voor jullie organiseren. Denk bijvoorbeeld aan bootcampen met roofvogels, of ontspannen en alles leren over voedsel en ondertussen genieten van een heerlijk 7 gangen diner. Van begin tot eind wordt jouw feest goed verzorgd met een sfeervol interieur, heerlijke verse hapjes en drankjes en een smakelijk diner.

Neem contact op met Bosque