Trouwlocatie Arnhem en omgeving: Bosque is een prachtige trouwlocatie in de omgeving van Arnhem. Met in de achtertuin het indrukwekkende natuurgebied de Imbosch is Bosque een heerlijke plek om je trouwdag te vieren.

Trouwlocatie Arnhem

Zijn jullie op zoek naar een trouwlocatie in Arnhem? Trouwlocatie Bosque ligt in Eerbeek, een dorp vlakbij Arnhem. Bosque is een van de unieke trouwlocaties in de regio Arnhem. In Bosque kun je jouw complete trouwdag vieren, van ceremonie tot groot trouwfeest! Bij ons staan jullie wensen centraal. Wil je een intieme ceremonie met aansluitend een diner? Dat zou perfect passen in onze Hoeve. Wil jij een buitenbruiloft en een groots trouwfeest? Dan kun je terecht in onze sfeervolle Boomgaard. Ook is het mogelijk om zalen te combineren. Kortom of je nou wil vieren met een klein gezelschap of groots wilt uitpakken met iedereen die jij wilt uitnodigen, bij Bosque is het mogelijk!

Taart aansnijden bij trouwlocatie Anrhem

Jullie trouwfeest

Onze trouwlocatie Bosque ligt in een prachtige omgeving. Naast het vieren van jullie huwelijk, is deze groene omgeving ook uitermate geschikt voor het maken van jullie trouwreportage. Onze achtertuin grenst aan het natuurgebied de Imbosch, je loopt dus vanuit Bosque zo het bos in. Naast bos bestaat dit natuurgebied uit heide en verschillende sprengen (beekjes). Dat worden prachtige plaatjes!
Zoals eerder genoemd zijn er meerdere ruimtes in Bosque. We hebben de Hoeve, de Binnenzaal, de Serre, de Boomgaard en een Terras. Daarnaast zijn er twee kleinere vergaderruimtes die ook gebruikt kunnen worden als ruimte om je even terug te trekken.

Vier & Ontmoet

Het motto van Bosque is Vier & Ontmoet. Vier je complete trouwdag bij Bosque en ontmoet alle mensen die jou dierbaar zijn. Je kunt ervoor kiezen om jouw trouwdag op maat te laten samenstellen of om gebruik te maken van onze Speciale Wedding Deal. Bij Bosque helpen we je graag om jullie droombruiloft te realiseren!

Jouw droombruiloft in Arnhem

Voor jullie speciale dag staan jullie wensen uiteraard voorop! Bij Bosque doen we er alles aan om jouw droombruiloft tot in de puntjes te verzorgen. Onze ervaren medewerkers zorgen ervoor dat het jullie en jullie gasten aan niets ontbreekt, zodat iedereen met heel plezier kan terugkijken op een fantastische dag! Benieuwd wat we voor jullie kunnen betekenen? Neem contact met ons op en we helpen je graag.

Auto bij Arnhem trouwlocaties
Auto bij Arnhem trouwlocaties

Zalen voor verschillende doeleinden

In onze ruime en lichte zalen kan je ook terecht wanneer je opzoek bent naar een  bedrijfsfeest in regio Gelderland, zoals voor bedrijfsfeesten in Arnhem, Bedrijfsfeesten in Apeldoorn of Bedrijdsfeesten op de Veluwe. Ook wanneer je samen met je collega’s op zoek bent naar een locatie om te vergaderen in Gelderland of Midden Nederland

Neem contact op met Bosque

Serre Bosque bruiloft Arnhem