Voor een gaaf feest in de buurt van Zutphen ben je bij Bosque aan het juiste adres. Je treft bij ons de allermooiste zalen en ruimtes voor elk feest tot wel 200 personen! 

Dé feestlocatie in Zutphen

Alles om jouw feest een succes te maken. Dat kunnen wij met een feestlocatie in de buurt van Zupthen voor jou regelen. Onze ruimtes zijn ideaal voor intieme gezelschappen. Wil je bijvoorbeeld een verjaardagsfeest geven of een 50 jarig jubileum? Wij denken van A tot Z mee. Zo kan jij samen met je gezelschap genieten van een compleet verzorgd feest inclusief catering bijbehorende drankjes en toffe muziek. 

Indien gewenst zorgen wij ook voor de aankleding van de ruimte. In elke situatie denken we graag mee en komen we met de meest creatieve oplossingen.

Vier & Ontmoet

Je kunt samen met je gezelschap fijn samen komen voor elke gelegenheid. Wij zorgen ervoor dat de sfeer er goed in zit! Ons motto is daarom ook Vier & Ontmoet. We staan klaar voor allerlei soorten groepen. Samen zorgen we voor een prachtig feest!

Zaal huren in Zutphen

Bij Bosque kan je leuke ruime zalen huren inclusief de bijbehorende catering. We liggen in het groene Eerbeek vlakbij Zutphen en beschikken over alles om jullie feest heel speciaal te maken. In onze Binnenzaal tref je veel ruimte en licht. Daarnaast beschikken we ook over een ruim buiten terrein, De Boomgaard. Kortom, er is veel mogelijk wanneer je een zaal wilt huren bij Bosque! 

Taart aansnijden bij trouwlocatie Anrhem

Feestzaal huren in Zutphen

We beschikken over genoeg zalen en kunnen leuke creatieve activiteiten voor jullie organiseren. Denk bijvoorbeeld aan een zaal voor een verjaardagsfeest of een intensieve bootcamp. Zijn jullie dierenliefhebbers? Ga dan roofvogels spotten in het prachtige nabije natuurgebied. Van begin tot eind wordt jouw feest sfeervol georganiseerd met heerlijke verse hapjes en drankjes. 

Neem contact op met Bosque