Bij Bosque kan je inspirerend samen komen met collega’s of zakelijke partners. Ben je op zoek naar een locatie voor een bedrijfsfeest in Apeldoorn dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bosque beschikt over twee ruime terrassen, een boomgaard en diverse zalen voor de leukste personeelsuitjes. Onze centrale ligging, midden in de natuur, maakt Bosque een prachtige locatie om samen te komen!

Bedrijfsfeest Apeldoorn

Of het nou gaat om een gezelschap van 10 of van 300 personen. Wij hebben voor elke groepsgrootte de perfecte ruimte om jouw bedrijfsfeest in Apeldoorn of een feestlocatie in Apeldoorn een succes te maken! Kom bijvoorbeeld samen in een van onze buitenruimtes:

  • In onze Serre, tref je een perfecte mix van binnen en buiten. Hier kunnen tot wel 90 personen plaatsnemen.
  • Voor pauzes en ontvangsten is het Terras Voorzijde uitermate geschikt. Hier kunnen wij 150 personen ontvangen.
  • De perfecte ruimte voor een openlucht bedrijfsfeest of bedrijfsuitje in Apeldoorn vind je in onze Boomgaard. Plaats hier tot wel 450 personen. En geniet van de prachtige natuur die Bosque biedt.
Hoeve-2-1
Trouwen Bosque sfeer in tent

Bedrijfsuitje in Apeldoorn

Ook in onze binnenruimtes kunnen wij spetterende teamuitjes organiseren. Heeft jouw bedrijf binnenkort iets te vieren of wil je een teamuitje organiseren in omgeving Apeldoorn? Vier het bij Bosque! Wij denken graag met je mee om alles tot in de details te verzorgen zodat jij nergens meer naar hoeft om te kijken. Met uitzicht op het mooie natuurgebied de Imbosch, kun je in onze binnenruimtes genieten van een lekker hapje of drankje. Voor kleine gezelschappen zijn onze twee kleinere vergaderzalen ideaal. In onze Binnenzaal is plaats voor 160 personen en voor grote gezelschappen is de Hoeve de perfecte ruimte. Hier hebben wij ruimte voor 250 personen.

Vier & Ontmoet

Je collega’s ontmoeten tijdens een bedrijfsuitje in Apeldoorn? Doe dit bij Bosque! Wij zorgen ervoor dat jullie bedrijfsfeest speciaal wordt. Geniet tijdens het bedrijfsuitje in Apeldoorn van de inspirerende omgeving, en kom na afloop samen in onze karakteristieke ruimtes om jullie successen te vieren. Ons motto is niet zomaar Vier & Ontmoet. Of het nu gaat om creatieve teambuilding activiteiten, een gezellige borrel of een uitgebreid buffet. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijfsuitje in Apeldoorn slaagt!

Personeelsuitje in omgeving Apeldoorn

Bij ons kun je ook terecht voor interactieve personeelsuitjes in Apeldoorn. Samen met jouw team kan je het natuurgebied de Imbosch ontdekken. Wandel door het natuurgebied, daag elkaar uit tijdens fysieke workshops en ontdek de fijne omgeving van Apeldoorn.
Diner
Vergadering Arnhem

Neem contact op met Bosque