Ben je op zoek naar de perfecte trouwlocatie in Apeldoorn en omgeving? Bosque is een prachtige trouwlocatie vlakbij Apeldoorn. Midden in het groen en met alle mogelijkheden om je complete trouwdag hier te vieren. Bij Bosque staan we voor je klaar om jullie droombruiloft te realiseren!

Trouwlocatie Apeldoorn

Trouwlocatie Bosque in de regio Apeldoorn heeft alles in huis om jullie trouwdag heel speciaal te maken. Onze zalen zijn licht en ruim en daarnaast hebben we een prachtig buitenterrein. Onze tuin met boomgaard grenst direct aan het natuurgebied De Imbosch op de Veluwe.  Van alle trouwlocaties in de regio Apeldoorn en trouwlocaties in midden Nederland, is Bosque toch wel een van de groenste en de meest romantische locatie die je je kunt wensen voor jouw trouwfeest! Je kunt bij ons vieren met een klein gezelschap of groots uitpakken en je feest vieren met iedereen die jij wilt uitnodigen, genietend van lekker eten, bijbehorende dranken en fijne muziek. 

Trouwlocatie Apeldoorn

Geef elkaar het ja-woord in Bosque

Een mooiere plek om elkaar eeuwige trouw te beloven kun je je niet wensen. Je totale bruiloft kan plaatsvinden in Bosque. Nadat jullie elkaar voor het eerst gezien hebben, kom je naar Bosque, nabij Apeldoorn, om de ceremonie te houden met alle mensen die je lief zijn. Vervolgens is het tijd voor de foto’s. De fotoreportage kan zowel binnen, als buiten plaatsvinden. Er zijn genoeg mooie plekken om perfecte plaatjes te schieten. Desgewenst kan vervolgens de kerkdienst ook weer bij ons plaatsvinden. Daarna is het tijd voor taart en een toost op jullie huwelijk. Hef het glas in onze serre of in onze boomgaard buiten. Ook voor het diner en feest hebben we vele mogelijkheden. 

Vier & Ontmoet

Vier & Ontmoet dat is ons motto en we zien jullie graag in ons mooie Bosque om jullie bruiloft te verzorgen. Geniet van een volledig onbezorgde trouwdag in een prachtige omgeving! Je kunt ervoor kiezen om jouw trouwdag op maat te laten samenstellen of om gebruik te maken van onze speciale wedding deal. Bij Bosque staan we klaar om jullie droombruiloft te realiseren!

Droombruiloft in Eerbeek, vlakbij Apeldoorn

Ontmoet elkaar en Vier jullie huwelijk! Jullie wensen staan hierin voorop. Wij zullen er alles aan doen om jullie bruiloft tot een prachtige dag te maken waar je met heel veel plezier op terug kijkt. Alles wordt tot in de kleinste details verzorgt. Met ons team van ervaren medewerkers regelen we alles van a tot z voor jullie dag! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jullie trouwfeest? Of wil je onze locatie komen bekijken? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!

Zalen voor verschillende doeleinden

In onze ruime en lichte zalen kan je ook terecht wanneer je opzoek bent naar een bedrijfsfeest in Apeldoorn of voor bedrijfsfeesten in de regio Gelderland. Ook wanneer je samen met je collega’s op zoek bent naar een locatie om te vergaderen in Gelderland of Midden Nederland

Neem contact op met Bosque