Groepsactiviteiten

Bij Bosque kun je terecht voor leuke, enerverende en leerzame groepsactiviteiten. Wil je een uitje met actie of moet de nadruk juist op ontspanning liggen? Bij Bosque is er veel mogelijk, ook een combinatie van beide. 

Teambuilding

TEAM CHALLENGE (2,5 uur)
Na een ludieke warming-up als ijsbreker krijgt ieder team een startkapitaal. Dat zet je in bij de diverse teamactiviteiten waar je steeds een ander team ontmoet. Welk team weet door hun teamspirit, doortastendheid, inzicht, creativiteit en humor het hoogste bedrag bij elkaar te spelen?

Teambuilding

LEKKER ACTIEF (3 uur)
Samen fiets je op comfortabele e-tandems en/of e-bikes langs de mooiste plekjes in de buurt van het hotel. Op verschillende plekken ontmoet je onze begeleider en doe je leuke, bijzondere en uitdagende teamopdrachten. Bij iedere opdracht wisselen we van teamsamenstelling. Ontspannen maar actief aan de slag met jullie teamspirit. Inclusief rugzakje met iets te drinken en snoepen.

Teambuilding

OP DE E-SCOOTER (3 uur)
Op geruisloze, natuurvriendelijke, elektrische scooters (éénpersoons) ontdek je de Veluwe. Een (auto of brommer) rijbewijs is wel verplicht. Personen zonder rijbewijs kunnen rijden op een E-bike. Je krijgt van ons een route naar keuze en bijbehorende toeristische informatie. De routes zijn ca. 1,5 uur dus je hebt alle tijd voor een pauze onderweg.

Verfrissende breaks als energizer

De break kan op ieder moment van de dag worden gepland; als energieke start, als gezellige afsluiter of tussen twee vergadermomenten in. Even lekker naar buiten en nieuwe inspiratie op doen. Zet onze spel- en sportopdrachten in om uw trainingsdoelen in de praktijk te brengen. Het werkt versterkend en ontspannend. Thema’s als samenwerking, communicatie, vertrouwen in elkaar koppelen we als metafoor aan een spelopdracht buiten.
Even de zaal uit en geïnspireerd weer terug.

Breaks

TEAMSPELEN (1-1,5 uur)

Enkele korte teamopdrachten waarbij samenwerking van belang is voor het slagen van de oefening. Thema’s uit de werksituatie of training (communicatie, samenwerking, vertrouwen in elkaar) gebruiken we als metafoor bij opdrachten zoals Takeltoren, Reuzenpuzzel, Lange Lat, Team-Schrijven, Tangram of Bamboe Bouwen.

Focus & precisie

KRUIS- OF HANDBOOGSCHIETEN (ca. 1 uur)
Test je precisie en doelgerichtheid bij het kruisboog- of handboogschieten. We starten met de instructie, daarna kunnen jullie zelf aan de slag. Let op de veiligheid en geef tips ter verbetering aan je collega.

LASER KLEIDUIF SCHIETEN (ca. 1 uur)
Geen kogel, geen kruit, geen terugslag. En 100% veilig. Je schiet op de kleiduif (schijf) met een infrarood jachtgeweer. Voor ieder een uitdaging op maat!

 

Binnenprogramma

LEVEND BINGO (1-1,5 uur)
Bingo saai? Niet bij onze variant! De opdrachten zijn zeer gevarieerd (o.a. teken- en uitbeeldestafette, Kopspijkers, letterspel) en doen denken aan ‘Ik Hou van Holland’ en het spel ‘Pictionary’. We doen een beroep op de creatieve geest, muzikale talent, algemene kennis en reactievermogen. En – ‘t belangrijkste – gevoel voor humor & plezier! Meerdere spelrondes met steeds wisselende teams. Wie heeft zijn/haar bingo kaart het snelste vol?

Binnenprogramma

LASERSCHIET CHALLENGE (1-1,5 uur)
Bij dit spannende indoor laser schietspel komen precisie en plezier samen voor een onvergetelijke ervaring! Je schiet met meerdere personen tegelijk met een infrarood jachtgeweer op de oplichtende doelen. Geen kruit, geen terugslag en 100% veilig.

Gazonspelen

DIVERSE SPELEN (1-1,5 uur)
Op het gras liggen spelen klaar als: Stokvangen, Reuze Jenga, Sjoelspelen, Zweedse Mikspelen als Kubbs en Mölky. 

De spelen zijn eenvoudig en leuk voor jong en oud.
Bij ieder spel is een schriftelijke uitleg.

Wandeling

KLOOTSCHIETEN (1-1,5 uur)
Onze spelleider legt de spelregels uit en wandelt mee. Je speelt met twee teams tegen elkaar en gooit de kloot(bal) om en om. Tijdens de wandeling fungeren de teams als elkaars jury. Wie legt het parcours dient in zo min mogelijk worpen af? Met korte stop voor een traditionele bosborrel.

Kookworkshop 4-gangen

Het ultieme avondje uit-koken! 

Zoals bij elke workshop wordt je allereerst hartelijk ontvangen! Onder het genot van koffie/thee met minisweets en een amuse zal onze chef uitleg geven over het verloop van de avond. Hij stelt ook zijn team aan je voor.  Tijdens deze workshop ga je met bijvoorbeeld familie, vrienden of collega´s gezamenlijk een 4-gangenmenu bereiden in onze keuken. Je krijgt inzicht in de bereiding aan de hand van recepturen ga je aan de slag. Natuurlijk zie je ook hoe de borden worden opgemaakt en welke technieken gebruikt worden. Na het koken kun je in één van onze zalen genieten van je diner inclusief drankjes. Je bent verzekerd van een leerzame, maar ook ontspannen culinaire avond! 

Kookworkshops worden verzorgd vanaf oktober t/m mei. De maand december in overleg.

 

Meer weten?

Vraag ons naar de mogelijkheden, wij helpen je graag!