Speciale wedding deal

Vier je complete trouwdag bij ons en krijg hiervoor een speciale wedding deal met een aantrekkelijke korting. Voor slechts € 6500,- bieden wij een compleet arrangement aan voor 30 dag gasten en 100 avondgasten. 

Jullie gasten worden hartelijk ontvangen met koffie, thee en wat lekkers. Na het ontvangst starten we met de trouwceremonie. Jullie geven elkaar het ja-woord in een van onze zalen. Na de trouwceremonie is er gelegenheid voor felicitaties en wordt er een toost gebracht op jullie huwelijk met een feestelijk glas bubbels. Hierna is er tijd voor de fotoreportage. Het natuurgebied achter Bosque heet de Imbosch daar vind je bos, heide maar ook sprengen, dat zijn beekjes ontstaan uit een bron. Perfect geschikt voor het maken van jullie trouwfoto’s. Dat worden prachtige plaatjes!

Vervolgens staat er een overheerlijk dinerbuffet voor jullie en jullie gasten klaar. Natuurlijk is het ook mogelijk om te kiezen voor een uitgeserveerd diner of voor een gezellige barbecue. Nadat jullie heerlijk gegeten hebben is het tijd voor het feest! Een feest met onbeperkt dranken, lekkere hapjes en notenmelange op de (sta)tafels. Aan het einde van de avond zorgen we voor een late night snack. 

 

Inhoud speciale wedding deal:

– Op basis van 30 daggasten en 100 avondgasten

– Locatiehuur voor de hele dag

– Personeel 

– Ceremonie opstelling

– Bubbels en bruidstaartservice (let op: de bruidstaart is niet inbegrepen)

– Dinerbuffet

– Dranken tijdens het diner

– Dranken tijdens de feestavond

– Warme en koude hapjes tijdens de feestavond (5 hapjes p.p.)

– Nootjes en groentechips op de (sta)tafels

– Late night snack