Trouwen in het bos kan bij Bosque! In het prachtige Eerbeek tref je onze mooie karakteristieke zalen omringd door groen. Vier de bruiloft buiten in onze ruime boomgaard en geniet van de natuur. 

Trouwlocatie bos

Volledig ontzorgt worden op jullie grote dag. Wij hebben alles in huis om jullie trouwdag een succes te maken. Zo beschikken we ook over een trouwlocatie in het bos van Eerbeek. 

De Bosque Boomgaard is de ideale trouwlocatie voor een buiten bruiloft. Onze boomgaard grenst aan de Imbos en met een oppervlakte van maar liefst 700 m2 kunnen jullie hier tot wel 450 gasten kwijt. Indien gewenst kunnen we de boomgaard ook voorzien van een stretchtent. Zo blijven jullie en jullie gasten ook droog wanneer het regent.

Bruiloft buiten

Vier & Ontmoet

Je kunt samen met je gezelschap fijn samen komen voor elke gelegenheid. Wij zorgen ervoor dat de sfeer er goed in zit wanneer jullie gaan trouwen in het bos! Ons motto is daarom ook Vier & Ontmoet. We staan klaar voor allerlei soorten groepen. Samen zorgen we voor een prachtig feest!

Trouwen in bos

Het bos ligt bij ons letterlijk in de achtertuin. Trouwen in bos kan dus heel gemakkelijk! Jullie kunnen er tijdens de bruiloft zo binnenwandelen. Ook treffen jullie meerdere ruimtes. Het is fijn om soms bijvoorbeeld uit te wijken naar een van onze andere zalen zoals de Binnenplaats. 

In onze zalen heerst een karakteristieke en romantische sfeer gecombineerd met het comfort en stijl van nu, Ongeacht welke locatie jullie kiezen, wij zorgen ervoor dat de sfeer er goed in zit. Denk aan mooie verlichting, een stretchtent, een gezellig houtvuurtje en goede muziek. 

Taart aansnijden bij trouwlocatie Anrhem

Omringd door de natuur

We denken graag met jullie mee over de invulling van de speciale dag. Gaan jullie bijvoorbeeld voor een buffet of een diner dat wordt uitgeserveerd? Er is van alles mogelijk, zo bijvoorbeeld ook een gezellige barbecue waar alle gasten van kunnen eten. Dit kan onder het genot van sfeervolle muziek en verlichting. Wij zorgen er voor dat jullie het feest van jullie leven krijgen en hier nog lang naar terug zullen kijken.

Neem contact op met Bosque voor een trouwlocatie in het bos