Vier&

Bosque staat voor vieren…we hebben zelfs een ballon in onze naam! Wij houden van feest. Voor jubilea en voor het vieren van allerlei soorten mijlpalen kun je bij ons terecht, want mijlpalen zijn er om slingers aan op te hangen!

Vier je huwelijksjubileum

Zijn jullie zoveel jaar getrouwd en hebben jullie een mooi en bijzonder jubileum te vieren, dan kan dat bij Bosque. We hebben verschillende zalen met verschillende mogelijkheden en een mooi en groot buitengedeelte. Je kunt bij ons vieren met een klein gezelschap of groots uitpakken en je feest vieren met iedereen die jij wilt uitnodigen, genietend van lekker eten, dranken en fijne muziek.

Stel je voor: je 25-jarig huwelijksjubileum zomers in onze mooie boomgaard, grenzend aan het bos met lichtjes in de bomen…met een heerlijke barbecue waar al je gasten van mee  genieten. Mooier kun je dit jubileum toch niet vieren?  

Verjaardagen, bedrijfsfeesten of andere feesten

Samen met jouw gasten genieten van goede muziek op een toplocatie, grenzend aan een mooi Veluws natuurgebied. Bosque heeft binnen en buiten veel ruimte. Kinderen kunnen het bos in om te spelen en de volwassenen kunnen genieten in de mooie serre van een lekker hapje en drankje. 

Er is veel te vieren in het leven! En we zijn jullie met met ons professionele en gastvrije team met veel plezier van dienst. Samen maken we jullie feest tot een compleet plaatje en groot succes!

Vier je bruiloft

Vier & Ontmoet

Vier & Ontmoet dat is ons motto en we zien jullie graag in ons mooie Bosque om jouw feest te verzorgen.

Of je nu kiest voor een gezellige borrel, een uitgebreid buffet of een gezellige barbecue is, wij zorgen ervoor dat jouw feest slaagt zodat je er nog lang op terugkijkt als een hele mooie herinnering!