Jubileum

Vier je huwelijksjubileum

Zijn jullie zoveel jaar getrouwd en hebben jullie een mooi en bijzonder jubileum te vieren, dan kan dat bij Bosque. We hebben verschillende zalen met verschillende mogelijkheden en een mooi en groot buitengedeelte. Je kunt bij ons vieren met een klein gezelschap of groots uitpakken en je feest vieren met iedereen die jij wilt uitnodigen, genietend van lekker eten, dranken en fijne muziek. Stel je voor: je  huwelijksjubileum zomers in onze mooie boomgaard, grenzend aan het bos met lichtjes in de bomen… met een heerlijke barbecue waar al je gasten van genieten. Mooier kun je dit jubileum toch niet vieren?  

Bedrijfsjubileum

Bestaat je bedrijf 10 jaar en vind je het tijd om dat te vieren? Nodig dan je zakelijke èn privé relaties uit om er een mooi feest van te maken! 

Nu is er eens tijd om jouw medewerkers, klanten en leveranciers goed te bedanken en een gezellig momentje met je dierbaren en andere belangrijke personen in jouw zaak en leven te hebben. Zo kun je met een walking dinner heel ongedwongen overal met iedereen eten en wordt het eten in mooie kleine en handzame porties rondgebracht.

Vier & Ontmoet

“Vier & Ontmoet”, dat is ons motto en we zien jullie graag in ons mooie Bosque om jouw feest te verzorgen.

Of je nu kiest voor een gezellige borrel, een uitgebreid buffet of een gezellige barbecue, wij zorgen ervoor dat jouw feest slaagt zodat je er nog lang op terugkijkt als een hele mooie herinnering!