In het Gelderse Eerbeek staat Bosque. Een prachtige trouwlocatie in Gelderland. De onlangs volledig opgeknapte locatie stamt uit 1920 en heeft verschillende sfeervolle zalen en een fraaie boomgaard waar je jouw complete bruiloft kunt vieren!

Trouwlocatie Gelderland

Zijn jullie op zoek naar trouwlocaties in Gelderland? Breng dan zeker Bosque ook een bezoek! Bosque is bijzondere trouwlocatie in het midden van Nederland. Bosque ligt in Eerbeek (Gelderland), precies naast het imponerende natuurgebied De Imbosch. Een prachtige en groene omgeving! De locatie heeft diverse zalen die ingericht zijn in Scandinavische stijl met hier en daar een beetje Bohemian, maar met een luxe twist. De zalen hebben een feestelijke uitstraling, zijn ruim en licht en van alle comfort voorzien. Door de verschillende ruimtes kan jullie volledige trouwdag in Bosque plaatsvinden.

Trouwen in Gelderland
Serre

Vier je complete trouwdag in Bosque

Geniet van jullie trouwceremonie, lach stralend naar de camera voor jullie trouwreportage, eet & drink samen met ieder die je lief is en dans de sterren van de hemel op jullie trouwfeest! En dat alles op één locatie. Bij Bosque kan het! Geef elkaar bijvoorbeeld het ja-woord in onze mooie, groene boomgaard en vier feest in onze prachtige Hoeve. Jullie hebben zelf al vast veel ideeën over jullie grote dag, bij Bosque staan we voor je klaar om deze ideeën tot werkelijkheid te brengen. Wij denken graag met je mee. Zo maken we er samen een onvergetelijke dag van, voor jullie en voor jullie gasten!

Vier & Ontmoet

Het motto van Bosque is Vier & Ontmoet. Vier je complete trouwdag bij Bosque en ontmoet alle mensen die jou dierbaar zijn. Je kunt ervoor kiezen om jouw trouwdag op maat te laten samenstellen of om gebruik te maken van onze Speciale Wedding Deal. Bij Bosque helpen we je graag om jullie droombruiloft te realiseren!

Trouwen in Gelderland

Vier & Ontmoet bij Bosque in Gelderland. Geniet van jullie complete trouwdag bij Bosque en laat je in de watten leggen. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd. Ons team van ervaren medewerkers staat voor jullie en voor jullie gasten klaar. Wij zullen er alles aan doen om jullie trouwfeest tot een prachtige dag te maken waar je met heel veel plezier op terug kijkt! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jullie huwelijk in Gelderland of in midden Nederland? Of wil je Bosque komen bekijken? Laat het ons weten, wij helpen je graag!

Bruidstaart
Serre

Zalen voor verschillende doeleinden

In onze ruime en lichte zalen kan je ook terecht wanneer je opzoek bent naar een bedrijfsfeest in regio Gelderland, zoals Arnhem, Apeldoorn of op de Veluwe. Ook wanneer je samen met je collega’s op zoek bent naar een locatie om te vergaderen in Gelderland of Midden Nederland

Neem contact op met Bosque

Trouwfeest Gelderland